Sidste chance

Vi har lige haft en projekt i skolen der hed sidste chance. Der gik ud på at vi skulle skrive om 5 steder i verden der vil forsvinde pga klimaforandringer. Jeg havde lidt problemer med at finde 5 steder jeg vil skrive om. Men udover det gik det meget godt, og jeg fik også en del ros for min opgave. 

Jeg valgte at have fokus på de her 5 steder:

  • Vadehavet- Danmark.
  • Dalarna . svealand, sverige.
  • Ilulissat isffjord . Grønland.
  • Halligerne . Tyskland.
  • County Meath. Irland.

Vi skulle vælge ud fra en bog der hedder 100 steder at huske før de forsvinder, og jeg prøvede at skrive flere ting, så google kunne komme med en liste over stederne. Men det eneste google fandt frem til var, selve bogen og en eller anden udstilling fra 2002.

Så der var ikke rigtig nogle hjælp at hente der. Heldigvis har min kusine bogen, og jeg fik lov til at låne den. Jeg valgte bevist nogle steder tæt på os. Da alle altid snakker om at klimaforandringer sker andre steder end i EU. Alle de andre fra klassen havde også valgt lande ude fra EU.

Her kan i se hvordan min side kom til at se ud:

Fotor0612131321

Min forside: Jeg vil gerne have at hele mit design var enkelt og overskueligt. Plus at farverne passede til billederne og naturen. Da der var fokus på klimaforandringerne. Når man førte musen over på de 5 billeder. Kom der noget tekst frem om landet og en knap med læs mere. Det lyder måske simpelt men det tog mig næsten en hel dag at få det til at passe sammen. 

Fotor061213191

Min side, hvor der skulle stå noget om stederne. Skulle se ens ud. Med nogle billeder og lidt skrift. Mit galleri og kontakt info. Skulle også se enkelt ud. Dog blev billederne store når man trykkede på dem der var i galleriet. 

Fotor0612132133

Vi er allerede gået i gang med vores nye projekt der hedder Mums, hvor jeg har valgt at skrive om jordbær.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen