Silly Socks

SokkerJeg elsker converse sko, og da jeg har haft op til flere af dem. Så da jeg blev spurgt af Coolstuff om jeg vil anmelde Silly Socks, der er sokker der ligner skoen, og tænkte at det kunne være sjovt at prøve dem, sagde jeg ja tak til dem, og i går modtog jeg så mine fine lyseblå strømper.

Hele dagen i dag har jeg gået med strømperne og det bliver bestent ikke sidste, for det første er de ret sjove at gå med, i stedet for et bare de klassiske sorte som jeg normalt går med.

Det andet jeg  lagde mærke til ved strømperne, var hvor bløde det er jeg faktisk lidt overrasket over, da jeg troede at de vil være mere stive i det. De er ret tynde i det, så de er ikke de varmste til at gå med her om vinterne, men jeg er ret sikker på at de vil være tilpas varme en sommer aften, eller her til forået, men det er jo op til en selv, med hvad man er vandt til.

Silly SocksCoolStuff - de sejeste dimser, gaver og gadgets!

Der er op til flere farver at vælge i mellem, pink, rød, grøn, sort og de her blå, så jeg havde det svært med at vælge, hvad for nogle det skulle være, men da jeg så dem er jeg ret glad for at jeg tog de blå. Da jeg synes at det er en fed farve, og de passer meget til mit tøj.

Jeg ved ikke om jeg selv kunne finde på at købe dem, men de kunne være sjove at give i gave, eller i en eller anden pakke leg. På siden udklædning, kan du også finde masser af andre sjove ting, til en hver lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen