Silver Linings Playbook

Original titel: Silver Linings Playbook Genre: Komedie, Drama, Romantik. Tid: 2 timer 2 min.
Instruktører: David O. Russell. Premiere: 25.04.2013 Set: I Biografen.

I ‘Silver Linings Playbook’ vender skolelæreren Pat tilbage efter fire år på et psykiatrisk hospital tilbage til sin hjemby og flytter ind hos sine forældre. Han har en bipolar lidelse, der gør, at han oplever maniske episoder, og nu har hans kone et polititilhold mod ham. 

Pat prøver dog virkelig hårdt at blive rask og være et positivt menneske, samtidig med at han er besat af at blive genforenet med sin kone. Da den kaotiske og hudløst ærlige enke Tiffany dukker op, indgår det umage par et slags samarbejde. 

Hun er nemlig en bekendt af Pats kone og lover at hjælpe ham med sin mission – til gengæld skal Pat hjælpe Tiffany med at vinde en dansekonkurrence. 

‘Silver Linings Playbook’ er instrueret af David O. Russell (The Fighter), der også tacklede dysfunktionelle familier i ‘Flirting with Disaster’ fra 1996. Rollen som den lettere maniske Tiffany gav den kun 22-årige Jennifer Lawrence (The Hunger Games) en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle. 

Filmens par, Bradley Cooper (The Hangover) og Jennifer Lawrence, spiller også hovedrollerne i Susanne Biers næste film ’Serena’ (2014), og rollelisten byder bl.a. på et comeback til Robert De Niro, der spiller Pats sportsfanatiske far. ‘Silver Linings Playbook’ er baseret på Matthew Quicks roman af samme navn og er en del af Biografklub Danmark.

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter 

Jeg var lidt spændt på at se, hvordan den her film vil være. Det er ikke sådan en som jeg normalt ser, men jeg har hørt så meget godt om den + at den har været nomineret til 8 oscars. Jeg vil sige at filmen overraskede mig på mange punkter!

Jeg kunne fx rigtig godt lide den humor som de havde tilføjet til filmen, og hele den her dance knokurrace som de skulle vinde synes jeg også var en ret sjov idé, men jeg synes også at der blev snakket for meget om fodbold, og til tider var den alt for lang. Der var også op til flere af de her diskorioner  hvor jeg tænkte sad og tænkte: okay, hvad sker der her?

Længe har jeg set op til både Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, jeg synes at de på hver deres måde, er nogle syndsyge dygtige skuespillere, og jeg kan godt forstå at de er kommet så langt som de er i deres karriere. Det her er ikke den første film, de spiller sammen, og jeg ved at der også er en anden film på vej, hvor de spiller sammen. Jeg personligt synes at det er ret sjovt, når der op til flere gange, hvor skuespillere spiller sammen i flere film.

Om jeg kommer til at se den igen?. Det tror jeg ikke, så skal det være, hvis de viser den i tv’et. Jeg kommer ikke til at købe den, da den ikke leve fuldt op til mine forventinger. Dog er jeg stadig glad for at jeg fik set den, tag ikke fejl af det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen