Sjælens pris af Haidi Wigger Klaris

Titel: Sjælens pris  Forfatter: Haidi Wigger Klaris  Forlag: Tellerup  Udgivelsesår: 2016  Indbinding: Indbundet. 277 sider

Ally accepterer at blive i Underverdenen, men inden hendes venner får  lov til at vende tilbage til Jorden, skal hendes dæmoniske gener vækkes. Ikke alle er lige begejstrede  for hendes tilstedeværelse blandt dæmonerne, og slet ikke efter at en  gammel profeti går i opfyldelse. Da Tristan en dag bringer  Ally med op til Jorden, får de et tilbud som kan ændre deres liv.  Det er nu op til arvingerne at beslutte hvilken sti de vil følge.

Sjælens pris er tredje og sidste bind i trilogien  DÆMONHERSKERENS ARVING – en serie om paranormale kræfter,  kærlighed og svære valg.

Billedresultat for black lineBogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Jeg var held vild med Skyggernes Bog og Skæbnens kald der er de to første bøger i trilogien. Skæbnens kald sluttede alt for hurtigt og havde en utrolig spændende afslutning, med masser af ubesvaret spørgsmål, så jeg var ret spændt på, hvordan Sjælens pris vil være og hvilken afslutning vi vil få på trilogien. 

Ally er en god hovedperson. Hun er spændende at følge og man kan tydeligt se den udvikling der er sket med hende fra den første bog, hvor hun var en genert skole pige til en magtfuld person. Hun har skulle kæmpe og træffe nogle svære valg og det kan man godt mærke på hende. Tristan blev jeg hurtigt vild med da vi mødt ham i den forrige bog. Vi får dog andre sider af ham at se i løbet af fortællingen, der gør at jeg blev mindre vild med ham, men jeg er stadig glad for at han er med i bogen, for det var interessant at følge Ally og Tristan som par, og se hvordan de fungere sammen. Vi møder en del nye personer i underverden, men Allys venner fra skolen er stadig med i fortællingen og det er jeg ret glad for.

Haidis skrivestil er let og fængslende, så der går ingen tid før man læser den ene side efter den anden, fordi der sker så mange spændende ting. Da jeg skulle bedømme bogen var jeg i tvivl om at jeg skulle give den 3, 4 eller 5 stjerner, for selv om jeg elsker person galleriet og Heidis univers samt skrivestil, så er der også nogle små ting der irriterende mig undervejs. Blandt andet vil jeg gerne have en dybere forklaring på nogle af ting der sker i historien. Fx hvorfor synes Ally at det er så slemt at leve i underverden? For på mig lød den ikke særlig slem, udoverover at Ahun var adskildt fra sine venner og Ezrael. Der udover havde jeg også en del blandede følelser om bogens afslutning. Jeg elsker at den er så åben som den er, men jeg sad også tilbage med en masse ubesvaret spørgsmål, der gjorde at jeg blev irriteret på den. Jeg er helt vild med Heidis univers, både den del med heksemagien og dæmonerne, så jeg håber at der kommer en spin-off serie eller at Hejdi udvider serien, for jeg følger slet ikke at jeg er færdig med universet eller Ally og hendes venner for den sags skyld. 

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *