Skæbnens kald af Haidi Wigger Klaris

Original titel: Skæbnens kald. 26630169
Serie: Dæmonherskerens arving #2.
Forlag: Tellerup. 
Indbinding: Hardback. 248 sider.
Udgivet: 16/03 2016. 
Genre: Fantasy.

Forlaget skriverEfter opgøret i kirken vågner, Ally i skovbunden tidligt om morgenen, og det sidste hun husker er dæmonen som greb fat i hende. Da hun genforenes med kredsen, får hun at vide at Jay, Louise og William er forsvundet.

Ally er overbevist om at hullet i det hemmelige rum er en portal til en anden verden og beslutter sig for at tage tilbage til kirken for at finde ud af hvad der er sket. Snart bliver hun konfronteret med sine forfædres synder og må træffe sit livs vigtigste valg.

Skæbnens kald er andet bind i trilogien DÆMONHERSKERENS ARVING – en serie om paranormale kræfter, kærlighed og svære valg.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Efter en hæsblæst afslutning fra den forrige bog. Var jeg virkelig spændt på at se, hvad der vil ske i forsættelsen, og om den vil være lige så god som Skyggernes bog. Skæbnens kald fortsætter, hvor den første bog slap, og Haidi formår at, fastholde holde det høje tempo og spændingen i bogen, så inden man får set sig om har man vendt den sidste side i bogen.

Lige fra start af har jeg kunne lide Ally. Hun fremstår som menneskelig og realistisk person. Men der er et punkt, hvor jeg ikke helt forstå hende og det er, hendes kærligheds liv. Det virker endelig som om, at hun er kommet sig over Tom, og holder sig til Jay. Men så kommer den nye fyr Tristan, og det virker som at Jay bliver glemt. Hvilket jeg på en måde godt kan forstå for Tristan er en rigtig interessant fyr, men hvad med Jay? Jeg håber at vi høre meget mere om dem i den næste boge. men fik ikke mange detaljer om ham, så jeg håber at vi høre meget mere til Tristan og Jay i den næste bog.

Jeg læste bogen som den første bog til Aprils Readathorn, (hvor man læser i 24 timer) og det var et rigtig godt valg. for det er en let læsende bog, og der sker så meget i bogen, så man er bliver hele tiden nød til at læse en side mere, fordi man gerne vil vide, hvad der kommer til at ske med Ally og resten af gruppen. Det her er Haidi debut serie, og hun gør det rigtig godt! Jeg her hel vild med tempoet, persongalleriet og ikke mindst alle de nye ting, som vi blive præsenteret for i bogen. Jeg vil bare ønsket at vi havde fået flere detaljer til handlingen, og ikke mindst de nye ting, som fx den nye underverden, som formentligt får en større betydning i den næste bog. Bogen har alt det en god fantasy bog skal indholde, og jeg glæder mig til Sjælens pris, der skulle komme til efteråret.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

Dæmonherskerens arving:Skæbnens kald

  1. Skyggernes bog.
  2. Skæbnens kald.
  3. Sjælens pris. Udkommer til efteråret.

 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *