Skytsenglen af L. J. Smith

Originaltitel: Dark Angel. Forfatter: L.J. Smith Seire: The Night World #4
Forlag
: Tellerup. Sider: 239. Udgivet: 26-10-2012. Format: E-bog – Lånt.

Er man lykkelig, hvis man får sine ønsker opfyldt?
Gillian (er jeg den eneste der ryster på hovedet af navnet) er ikke en lykkelig hovedperson, hvilket man tydeligt ser helt fra start af. Der sker så noget i hendes liv der gør at hun kan få det som hun vil havde det, men hun opdager hurtigt at tingene ikke er som de skal være. Jeg synes at det her spørgmål om man er lykkelig, hvis man sine ønsker opfyldt kommer frem igen og igen, og jeg vil ikke sige at Gillian bliver mere lykkelig af det, men jeg kan ikke nævne, hvorfor uden at nævne for meget af bogen.

Gillian
Jeg kan ikke lide sådan nogle her personer som hovedpersoner, som Gillian bliver beskrevet. Jeg synes tit at de er kedelige og uden indhold. Dog bliver hun berede i løbet af bogen. Helt fra start synes jeg at der var noget mærkeligt ved Angel, og jeg kunne ikke forstå at hun blev så glad for ham.

The night world. Skytsenglen af L.J. Smith ISBN 9788758810744Cover kommentar
Det er vel okay. jeg kan rigtig godt lide de blå farver, men jeg synes at billedet er ret kedeligt. der kan jeg altså berede lide de originale. Men igen kan jeg godt lide at det passer til de andre bøger i serien. 

Alt i alt 
Synes jeg at det er en rigtig fin bog. Efter at jeg havde læst lidt tunge bøger, var det dejligt at læse på noget der var let og nemt at komme igenmen. Det er ikke min ynglings serie, så det er ikke en jeg vil styrte ned efter, når den næste bog i serien udkommer. men jeg synes heller ikke at den er dårlig bestemt ikke, så jeg regner med at læse nr 5, hvis den bliver oversat.

The Night World

The night world-Den skjulte vampyr The night world-Mørkets døtre The night world-Heksesøstre

 Ereolen | Bogpriser  Amazon Tellerup |  Goodreads |  L.J. Smith

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *