Små glimt fra hverdagen

I Januar startede jeg på mit andet hovedforløb, det slutter igen i Februar, så det er et kort forløb

Mie og jeg var inde og se Wonder og det er en fantastisk film!

I starten af Januar har jeg modtaget en invitation til et blogger event, med Politikens forlag i forbindelsen med at Lucie af Anne-Marie Vedsø Olesen bliver udgivet den 9 Februar

I starten af Januar tog min søster og jeg over til vores far i Sverige, hvor vi blandet andet var i Väla

Jeg har været hårdt ramt at sygdom, i det meste af Januar måned.

En aften hjemme hos mor, sammen med min søster. Det blev til en hyggelige aften, med lækker mad og X-factor

Så kom vi tilbage til hverdagen igen efter julen og det synes jeg enlig var meget rart! Jeg er kommet tilbage til skolen, hvor jeg skulle starte på mit andet hovedforløb, hvor vi blandet har haft Design, hvor skulle lave et produkt ud af en træ klods. Jeg synes at opgaven til at starte med var mega underlig, men jeg fik da 10 for det. Så det klager jeg ikke over 😀 Der udover har vi haft rigtig meget om aviser og hvordan man kommunikere til læserne, da vi af rasten af hovedforløbet skal i gruppearbejde lave en fysik avis og online avis.

Jeg havde en del aftaler her i Januar, men der var rigtig mange af dem, som jeg måtte aflyse pga jeg blev ramt af sygdom. Det har været så træls, men der er ikke rigtig noget man kan gøre, når man får feber og migræne anfald. Jeg har stadig noget sygdom i kroppen, men lige nu er det heldigvis kun forkølelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *