Små glimt fra hverdagen

Min veninde og jeg er inde til en særvisning og se Love, Simon. Sød film!

Mie og jeg er på Cafe B og for at prøve Bubble waffle

Lidt forskellige stemnings billeder fra hverdagen

Solskin og københavn

Mie og jeg har også været på Sliders for at få deres lækker burger

Elsker de smukke blomster der er ude i naturen fortiden

Lidt flere stemnings billeder fra April og Maj måned

Den anden dag fik vi et skybrud med torden og hagl. Gal det var sindsygt!

Så skal jeg lige love for at varmen kom til Danmark, og jeg har virkelig nydt det. Jeg synes at jeg har en del at se til, specielt i skolepraktikken, så lige nu tager jeg en dag af gangen. I slutningen af Juni tager jeg og hele familien til Wien og det glæder jeg mig til, for min oldemor er fra byen så det bliver spændende at se den, og der udover har jeg ikke haft ferie (udover helligdagene) siden julen, så jeg glæder mig virkelig meget til at have noget med familien, og hvis i kender nogle steder, som man ikke må gå glip af i Wien må i endelig nævne dem. Jeg ved godt at det her er et lidt et kort indlæg, men der sker faktiske ikke så meget fortiden, udover nogle super hyggelige aftaler. Jeg håber at i går og har det godt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *