Små glimt fra hverdagen

Min veninde og jeg hyggede os med brunch om morgen den dag der var Oscar show

Om aften skulle vi selvføglige se Oscar showet. Både min veninde og jeg var skuffede over det.

Selv om kalenderen siger at det er forår, så har vi fået en masse sne i Marts måned.

I Marts var jeg til min venindes Bryllup i Jylland. Det er så lang tid siden jeg har set hende. Så det var sådan en hyggelig weekend (og fantastisk bryllup), og det var dejligt at se hende og hendes familie igen!

Mie og jeg er til forpremiere på Hver dag i København. Skøn film!

Ude og drik “kaffe” med veninden inden påskeferien. Jeg drikker ikke kaffe, men så er det så godt at der er så mange andre ting.

Min søster, far og jeg spiser brunch, inden vi kørte til Sverige.

Den ene af dagene I sverige kørte vi hen til Gillastig, for at gå en tur.  Gillastig er et sted, hvor vi har holdt en del ferier da vi var børn. Det er et for spejdere, så vi lå 3-5 familier i telt (På billedet kan du se den plads vi lå på). og lavet mad over bål sammen i en hel uge. Vi har ikke været der siden vi var børn, så det var virkelig sjovt at se det igen.

Til påskefrokost med mors side af familien.

Når hele familien er samlet skal der tages familie billede.

Jeg har fået den her fin pakke af Jeanette, fordi jeg var så heldig at vinde hendes konkurrence. Bogen vil jeg læse til Readathon.

marts er føjet afsted og vi er allerede godt ind i Apirl. Jeg har haft en Virkelig skøn men travl Marts! For det første så min veninde og jeg Oscar Showet. Gab er jeg den eneste der synes at det var super kedeligt i år? Min veninde og jeg har set 5-6 gange og vi har altid kunne holde os vågen til hele showet, men i år gik jeg ind til mig selv før det var færdig, fordi det var så kedeligt, og jeg havde det dårligt. Min veninde og jeg hyggede os hele dage, så det var en super hyggelig dag, men jeg håber at det bliver bedre til næste år!. Udover Oscar showet har der været nogle utrolig skønne begivenligheder. I min familie har det været champenge pary. Det var min mor og hendes mand der med at holde fest, hvor vi startet med at drikke champenge kl 116 om eftermiddagen. Det var sådan en sjovt fest! Der var gang i den og det var sjovt at se min mors venner, som jeg kender fra min barndom. I midt i April drog jeg til min venindes bryllup i Jylland. Min veninde og jeg har kendt hinanden siden efterskolen, men fordi vi har haft så travlt, har vi ikke set hinanden i mange år, så det var virkelig skønt at være der over igen. Der skete virkelig mange ting i den weekend. Der var mange mennesker omkring os og det var nogle lange dage ( jeg var der fra torsdag til søndag) så jeg var helt færdig da jeg kom hjem om søndagen, men hold nu op hvor var det en dejlig weekend! Det var masser af glæde og kærlighed til stede, så man blev helt rørt.  Vi har snakket om at de skal komme til min fødselsdag, og at jeg skal over til dem i min sommerferie, og jeg håber sådan at det bliver til noget, for jeg vil virkelig gerne blive ved med at se hende.

I starten af året var jeg på hovedforløb, og det gik rigtig godt. Vi havde 3 fag. Og jeg fik to 10¨taller og et 12 tal så jeg er super tilfreds med det. Da jeg kom tilbage til min skolepraktikken fik jeg to store kundeopgaver. Med den ene kunde skulle jeg og en anden lave et online blad på 92 sider og med den anden var vi 3 personer der skulle lave 9 store plakater/skilte til Roskilde havn. I min SKP (skolepraktik) havde kun påskeferie, fra torsdagen af og jeg skal lige love for at der skete en del i min påskeferie!, Fra torsdag til lørdag var min søster og jeg hjemme hos min far i Sverige. Om lørdagen blev vi sat af i københavn, hvor jeg skulle i Tivoli med Mie. Søndag var der påskefrokost med min mors side af familien, hjemme hos min mor. Udover dem vi plejer at være kom der også noget familie fra Jylland, som jeg jeg ikke har set i mange år, så det var virkelig hyggeligt at se dem igen. Om mandagen slappet jeg bare af og det var så dejligt!

Jeg håber at i har haft en skøn påske!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *