Små glimt fra hverdagen

Turist i København. Vil varmt anbefale at tage en tur med kanalrundfarten

Uno med familien – tabte stort

Jeg har nydt de smukke og lune sommeraftener

Mie og jeg spiste is i tivoli – Brunch på Dalle Valle – Haft en hyggelig aften i Vennepunktet

Spøttrup Borg – Spøttrup er en af Danmarks få bevarede middelalderborge. Så smuk!

I Juli fyldt jeg 30 og min fødselsdag var perfekt
Her er der nogle af mine fødselsdags gaver. Jeg er så glad for dem jeg fik!

De her blomster kommer kun frem en gang om året, og der var 4 på min fødselsdag. De er så smukke!

Sommerfest med vennerne

I Tivoli kom påfugle mor forbi med sine unger.

I min sidste uge af min sommerferie, havde jeg nogle dejlige dage i Sverige.

Kan i holde varmen ud, eller er i ved at få nok af den? Jeg synes at det er så dejligt at vi har haft en varm sommer (specelt har jeg elsket de lune sommeraftner) men jeg synes også at der er nogle dage, hvor de har været for varme! Men jeg har prøvet at nyde dem, for man kan alligvel ikke gøre noget ved det. Jeg har haft 3 ugers sommerferie, og jeg forstår slet ikke hvor de er blevet af. I morgen starter jeg igen i min skolepraktik, og jeg har sådan nydt min ferie! Jeg har haft en fin balance i mellem mine aftaler og det har været så rart! I min ferie har jeg været i Jylland hos min veninde, holdt 2 fødselsdage, set min familie, holdt sommerfest med veninden, jeg har været i Tivoli og på Bakken, nydt København, passet min mors hus, slappet af i Sverige og læst en masse i den uge, hvor der var BookTube-A-Thon.

Jeg håber at det bliver nemt at komme tilbage til hverdagen og i har nydt jeres sommer!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *