Små glimt fra hverdagen

Mie og jeg havde en hyggelig dag på Bakken, i en dag af de sidste dage i August

Vejret har været vildt skørt, her fik vi nærmest vores egen pool inden for 5 min, imens der var hagl og torden

I September var jeg frivillig hos Ventilen til Ungdoms folkemøde i København

Gå tur rundt om det lokale slot

Brunch med Café G med Mie

Jeg har tilføjet nye bogmærker til min samling. De er så fine!

Eftervejret er over os, og jeg synes det er hyggeligt, så længe jeg ikke skal ud i det.

Når der bliver lavet mad hos mor, går vi lavet all in.

Efteråret er over os og jeg synes det er så hyggeligt, jeg er en af dem der synes at det var alt for varmt i sommers, så jeg synes kun at det er dejligt at det er blevet lidt køligere, jeg er som sådan set også glad for at vi får regn igen, så længe jeg ikke skal ud i det. Jeg har haft nogle få, men stille og rolige aftaler, her på det sidste og det har været så rart!

I næsten uge skal jeg tilbage til skolebænken, og det her hovedforløb vare til November, på den anden side glæder jeg mig til at lære nye ting, og det er rart at skoleforløbet er så kort, og vi når at komme tilbage til min skolepraktik i December, for det er den er så hyggeligt der ude. Det her hovedforløb er det sidste, og i det skal vi blandet andet have en design eksamen, og begynde at skrive rapport over de ting vi lære i løbet af forløbet.
I efteråret har jeg nogle skønne aftaler, der er blandet andet Bogforum, Dewey’s 24 Hour Readathon, et besøg til Desserthuset og Halloween i Tivoli.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *