Små glimt fra hverdagen

I December måned havde jeg en masse forskellige aftaler – både med familien og vennerne.

Den første dag af min juleferie, vågnede jeg op til sne, og vi var så heldige at vi fik hvid jul

Julestemnings billeder hos min mor, som var min base i julen

Stemnings billeder fra juleaften, som blev holdt hos min mormor og morfar.

Fra den 25-26 holdt min søster og jeg jul hos min far i Sverige

Den 3 juledag var der julefrokost med familien hos min onkel

Så er julen og nytår over og min hverdag er begyndt igen. Jeg synes at December måned føj afsted, og jeg kan slet ikke forstå at vi allerede er i starten af det nye år. Der skete virkelig meget i hele December måned, der har blandet andet været julefrokoster, pakkelege, Biograf ture (hvor jeg så Fantastiske skabninger 2 grindelwalds forbrydelser, Aquaman og Den tid på året. Fantastiske skabninger 2 var klart den bedste film!) juleindkøb kombineret med cafebesøg med familien, Tivoli ture, juleafslutning med min skolepraktik, spille aftner og film/tv aftner der hjemme i stuen.

Selve julen blev brugt sammen med familien, og selv om der var en masse tid, der skulle bruges på at rejse frem og tilbage, så var det super hyggeligt at se dem alle sammen, og nyde juledagen sammen med dem. Min nytår forgik hos min ven, og den var stille og rolig, hvilket var så rart efter, så mange dage med familien.

Jeg håber at i havde en fantastisk jul,  og at i kom godt ind i det nye år!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *