Små glimt fra hverdagen #2

Fredags hygge med familien hos mor. Hvor vi fik lækkere pizzaer fra deres lokale pizzaria og  X-factor

 La La land var fantastisk! Sangene har stået på repeat, siden jeg var inde og se den.

Foråret er på vej. Kan i mærke det?

Jeg har været ude og shoppe, hvor jeg fik købt de her to fine net, lidt tøj og bøger

Afslapning med en god bog. Det tog mig 1 1/2 dage at læse bogen. Ups.

I lørdags stod den på en lækker 4 retters tapas menu med familien. Nøj hvor var vi mætte da vi var færdige med det hele. Det her var den første ret. Bagefter fik vi noget kylling, og rejer, efter det fik vi mørbrad, kartofler og svampe, og til sidst fik vi kage til dessert. Mums.

I går stod den på brunch hygge med veninden.

Min første halvdel af marts har været mere afslappet end Februar, hvilket har været rigtig dejligt. Jeg har haft nogle få men hyggelige aftaler med familien og vennerne, så jeg har nydt de aftaler der har stået i kalenderne. I skolen har vi arbejdet en del med billedbehandling og design, hvor vi har taget hul på vores caseopgave, som vi skal aflevere i starten af April.

Hvad skal i lave i weekenden?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *