Små glimt fra hverdagen #3

Min veninde og jeg fik en lækker frokost inden påsken. 

Efter vi havde spist tog vi en spontan tur til frisøren. Vi blev begge galde for vore nye frisure.

Jeannette fortalte om et tilbud som Matas har på Pukkate, hvor du kan blande dine egne 20 breve for 38 kr. Jeg har længe haft lyst til prøve Pukkete, og tænkte at det her var en sjov måde, at prøve nogle af deres forskellige varianter.

Min søster og jeg tog til Sverige i starten af påsken, hvor havde nogle rolige dage med vors far og hans kæreste.

I Sverige har de åbenbart ikke påske lukket, for vi var inde i en af deres Maxi butikker som, minder om vores Bilka butikker, de er bare MEGET større og de gør utrolig meget ud af deres butikker. Her har de fx stillet citrus frugter i lange baner.

Min søster og far ser fodbold, imens jeg ser Familien fra Bryggen

Om fredagen holdte min veninde fødselsdag/påskefrokost for pigerne.

I de her dage har jeg tænkt en del over, hvad jeg vil læse til Readathon 

Det er så fint alt er ved at springe ud og at det bliver grønnere og grønnere

Søndagen var det min mormor der holdte fødselsdag/påskefrokost for familien

Har i haft en god påske? Min har været super hyggelig! Jeg fik først ferie om onsdagen, hvor jeg tog til Sverige med min søster for at have nogle hyggelige dage hos vores far. Her fik lavet en masse lækker mad, spillet kort og slappet max af. Hvilket var super rart efter nogle stressede hverdage. Vi tog hjem om fredagen og der stod den på fødselsdag/påskefrokost med veninden, og lørdagen slappet jeg af og om søndagen stod den igen på fødselsdag/påskefrokost bare med familien. I dag (Mandag) har jeg slået mave efter alt det mad jeg har fået i påsken og slappet af til Masterchef  

Min kommende uge er booket, med masser af hyggelige og spændende aftaler, så jeg glæder mig til at se, hvordan de bliver. Om to uger er der Readathon og jeg prøver at sætte min læsestak sammen, men jeg synes det er svært med alle de muligheder der er. Detager i, og hvilken bøger vil i læse? Jeg overvejer selv at læse Skrøbelige skønhed af Amy Harmon, Sværd af glas af Victoria Aveyard, Vi andre bor her bare af Patrick Ness og Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane.

Comments

 1. Svar

  Wow en masse dejlige billeder, må ha været en skøn påske ferie..

  Fik du ikke kun 20 te breve for 38 kr???? Ellers er jeg blevet snydt.
  Har du fået smagt nogen af dem??

  Knus <3

  1. Svar

   Det var sådan en dejlig påske <3 En af de bedste jeg længe har haft 😀 Din så også super skøn ud!

   Hov du har ret! 😛 Jeg ved ikke lige hvorfor jeg skrev 40, og ikke 20. Men nu er det rettet.
   Jeg har ikke fået smagt dem endnu, da jeg gemmer dem til Readathon. Hvad for nogle kan du bedst lide?

   knus <3

 2. Svar

  Ej nu har jeg lyst til at shoppe te til Readathon.. ha ha…

  Jeg tror den der hedder relax er den jeg har været mest glad for, men alle dem jeg har smagt er gode.. 😀

  Knus <3

 3. Svar

  Hehe der er heldigvis nogle dage til Readathon, så du kan stadig nå at købe te 😀

  Ej hvor sjovt, den overvejer jeg at drikke som en af dem, glæder mig til at smage dem 🙂

  Knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *