Små glimt fra hverdagen #4

Jeg fik et super lækkert påskeæg, lige efter påsken. Jeg har ikke fået et påskeæg i mange år, så jeg blev rigtig glad for det! 

Ventilens Hillerød møde sted lukker efter mange år. Den sidste aften holdte de åbent, for alle os sammen der har gået i ventilen. Det var lidt sørgmodigt, men det var det også sjovt at mødes med dem man har set i ventilen.

Jeg var til samtale om en elevplads ved Bella Centeret. Detsvære fik jeg den ikke.

I kan sikkert genkende søen, for jeg har taget billeder af den før, men jeg synes at der er så smukt, så jeg kan ikke lade hver. Den morgen var der helt vindstille og fuglesang.

Før vi tog i sommerhus, fik vi planlagt weekenden på den kinesiske restaurant. 

Efter vi havde spist tog vi hjem til en der bor i nærheden og drak en kop te.

Har i haft en god weekend? Min har været stille og rolig, og det har været rart, for i hele April og i starten af Maj måned har der vært en masse aftaler, så det har været rart at have en weekend for sig selv. Jeg er kommet tilbage til skolepraktikken, og det er som det plejer. Mine aftaler har været en stor blandet fornøjelse med vennerne, familien og frivilligt arbejde. Da der var Readathon havde jeg fået bygkorn. Det er heldigvis gået væk igen. Vi nærmer os alt for hurtigt sommerferien, og i familien er vi begyndt at planlægge den, og om vi evt skal tag på ferie i udlandet. Jeg har har ikke haft ferie siden julen, så det bliver rigtig rart med en nogle ugers ferie, jeg håber bare at vejret bliver bedre i Juli end det var sidste år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *