Små glimt fra hverdagen #5

Ny bog og kage = en god start på weekenden

Naturen er så fin på den her årstid, med alle de smukke blomster

Hygge med familien i København. Først fik vi kaffe hos søster, der fra spiste vi Mexicansk med, og bagefter sluttede vi af med Hansens is. Mums

Ventil fortæller var sammen en dag, hvor skulle lære hinanden at kende. Vi startede hos Ventilen og sluttede vi af med Pizza pincic i solen.

Min veninde og jeg var så heldige at komme til en særlig forpremiere med Alt eller intet. Det var en super fin film og kan varmt anbefale den

Brede sø

Tegne aften med Vennepunktet

Nu hvor det er blevet varmere har vi grillet en del og nydt de lune aftner.

Jeg oplever en del ting fortiden, og det super hyggeligt. Efter min mor og hendes kæreste kom hjem fra Mexico har vi set dem, og hørt en del om deres ferie. Der sker en masse ting i familien. Det er heldigvis kun gode ting! Min mor og hende kæreste skal giftes, og de har spurgt om min søster og jeg vil være viden til deres bryllup. Der udover har de også spurgt om vi vil med til ferie til Montenegro. Vi har selvfølgelig sagt ja, og jeg glæder mig rigtig meget!

I skolenpraktikken har jeg fået en større opgave, der går ud på at vi skal lave et blad på 48 sider. Vi har fået billeder og tekst, vores opgave er at det skal sættes pænt op og tjekke igennem stavefejl osv i teksten. Vi har haft små 10 arbejds dage til den og vi er allerede halvvejs i den. Her til Juli får jeg ferie, og det glæder jeg mig utrolig meget til. Jeg har fået en masse bøger i løbet af foråret, og mit mål er at få læst en masse af dem i ferien.

I weekenden skal der være Pinsefrokost med familien, og ellers skal jeg bare slappe af. Skal i noget spændende i weekenden?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *