Små glimt fra hverdagen #6

I Juni måned var jeg ude og gå med ansøgninger ved Nyhavn.
Jeg har endelig fundet min drømme kalender, som er den her fine Happy Planner. Hele The Planner World er mega stor i USA, men der er meget få der kender til den i Danmark, så jeg måtte bestille den fra USA.
Der har godt nok været mange våde dage de sidste mange dage. Hvor bliver sommeren af?
I juni var jeg til bloggerwork tam tam, med nogle andre piger fra Bloggers By Heart. Idéen med det var at vi sad og arbejde på vores blogs, og bare havde en stille og rolig eftermiddag. Det var virkelig hyggeligt.Min søster og jeg var en dag hjemme hos min far, hvor vi fik virkelig lækkert mad. Og som i kan se så mangle der ikke noget.  Dagen efter var vi hjemme hos mor og holdt Sankthans med dem. Morgenmaden efter Sankthans aften
Der er så mange fine blomster fortiden, og går hele tiden og tager billeder af dem.
Mine veninder og jeg var inde og se Klokkeren fra Notre Dame. Det er en af de smukkeste forstillinger jeg har set og jeg kan varmt anbefale den at tag ind og se den! Forstillingen er blevet forlænget til D. 26. August, så i kan stadig nå at se den.

Nyder i sommeren? Jeg har endelig fået sommerferie, og jeg er allerede halvvejs i den. I ugenerne op til min sommerferie, har der været en del at se til. I skolepraktikken, har der været en konkurrence kørende, hvor vi skulle arbejde med grupper, med forskellige kreative platforme. Der var nogle super fede primer, så folk var mega kreative, og det var sjovt at se, hvad folk havde fundet på. Udover det var der også en sommerfest, som jeg var med til at stable sammen, også skulle vi gøre klar til sommerferien, og de nye elever der kommer til August.

Udover det har jeg haft en del aftaler, så der har været mange dage, hvor jeg er kommet sendt hjem. Heldigvis har det været nogle super hyggelige aftaler, så selv om jeg kommer sendt hjem så nyder jeg dem. Om under to unger tager jeg til Montenegro med familien, og i næste uge har jeg ingen planer, så der skal jeg bare slappe af og planlægge de ting jeg skal have med til rejsen osv.

En tanke om “Små glimt fra hverdagen #6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen