Små glimt fra hverdagen #7

Min mor og hendes kæreste blev gift i starten af Juli. Jeg var med til rådhuset og hele dagen var sådan en fin dag med familien

Jeg laver klistermærker til min kalender, så jeg har til hele Juli måned.

En mandag formiddag modtog jeg en skøn bogpakke fra Lindhardt og Ringhof

Min familie og jeg var til Forbrydelser i natten på min fødselsdag, og det var en perfekt måde at slutte dagen af på.

Så smukt og fredfuldt. Aften En af meget få lune sommeraftner jeg har haft med klar himmel.

Endelig kom det første afsnit af Game of Thrones. Sikke en sæson start, har i set det?

Regn, regn og mere regn. Følger ikke at vi haft andet end regndage i den her sommer.

Brunch med veninden

Min familie og jeg får lækre burger på Sliders. Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg spiser der!

Spille aften med Vennepunktet.

Jeg synes at det blev tid til endnu et indlæg med, nogle glimt fra min hverdag. Nyder i sommeren? Jeg håber at i har haft et bedre vejr end jeg har haft, for det har godt nok været dårligt. Jeg har stort set ikke set andet end grå himmel, der kommer med den ene regnbyge efter den anden. Suk. Nå men det skal da ikke forhinder mig i at nye min ferie. Jeg har haft ferie i 3 uger, og jeg har en uge tilbage. I den uge tager min familie og jeg til Montenegro. Vi tager afsted i morgen og kommer hjem på søndag. I Montenegro er der 30-35 grader, så jeg har endelig kunne finde sommertøjet frem. De sidste par uger har der vært skovbrande i landet, men vi skal være ved havkysten, så jeg tror ikke at vi kommer til at mærke til det.

I løbet af Juli er der sket en del. Det har heldigvis kun hyggelige ting. Min mor og hendes kæreste på blev gift. De holdt et stille og roligt bryllup, men det var så fint, og lige som de vil have det. Det startede med at være overskyldet, men det lysnede op, så om aften kunne vi sidde ude i deres have med deres bål gryde. Midt i måneden havde jeg fødselsdag. Dagen var helt perfekt, for jeg blev vækket med morgensang og et super lækket morgenbord, og om aften var der middag med familien, og der havde lyst tog videre til København og hørte Forbrydelser i natten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen