Små glimt fra hverdagen #8

Min familie og jeg havde aftalt at holde et Harry Potter maraton, og selv om vi kun så 1 1/2 film, så var det stadig rigtig hyggeligt.

 Til forpremiere: på Spektrum 3 og Panteon-sagaen 2

I september var jeg med i #septemberbøger på Instagram og det var ret sjovt og udfordrende at være med til det.

I spetember var jeg til Ungdomfolkemde og i Viborg for at snakke om ensomhed

 Tre hyggelige aftaler med vennerne.

De smukke efterårsfarver er kommet frem i naturen

 Den 19 September var jeg så heldig at møde Jennifer Niven, der har skrevet en af mine ynglings bøger

 De bogstaver kasser vil jeg også have på min på væg

Jeg nåde lige at være i Tivoli inden de lukkede sommersæsonen og der var så smukt der inde med de fravige blomster

Jeg har længe gået og sukket efter en ny seng, og nu har jeg endelig fået en. Den er så fin og man ligger rigtig godt i den.

Jeg synes lige at jeg havde sommerferie, og nu er vi allerede i Oktober måned. Hvor bliver tiden af? De sidste par måneder har jeg haft en den at se til. Der har været en masse aftaler, både med familien og vennerne, men også med Ventilen, hvor jeg har været ude og fortælle om min periode med ensomheden i mit liv. Jeg har langt om længe har jeg fået en ny seng. Den gamle jeg havde var blivet slidt, så man lå rigtig dårligt i den, og den fyldte også rigtig meget, så det er virkelig rart med en ny seng, og jeg er så glad for den!

Med skolen har jeg været til valgfag, hvor jeg har haft Vector grafik. Det var rigtig sjovt, og selv om det kun var i en uge, så lærte vi ret meget. Til Januar skal jeg på mit andet hovedforløb, hvor vi skal havde lavet et portfolio, så lærerne kan se, hvad vi har lært fra det første hovedforløb. Det tager en del tid at lave det, så jeg er gået i gang med det.

Lige for tiden er der heldigvis fladet lidt ro over aftalerne. Jeg skal være med til Readathon og Bogforum, og jeg er ret spændt på at se programmet til Bogforum, så man kan begynde at planlægge weekenden. Der udover skal jeg også to gange i Tivoli i deres Halloween sæson. De pynter altid så fint op der inde til Halloween og julen, så jeg glæder mig hvert år til at komme ind og se det. Den ene gang er med Mie i hendes eftersåferie og den anden gang er med min veninde på selve Halloween dagen.

Jeg håber at i nyder efteråret og at i har en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen