Små glimt fra hverdagen #9

Smuk aftentur ved slottet

Min Secret Santa pakke er kommet 😀

Der har været masser af julehygge i skolepraktikken i hele December måned

I November har jeg læst November 9 af Colleen Hoover

Min søster og jeg nåde også at have en weekend i Sverige hos far

Den 24 November var min veninde og jeg inde og se Linie 3’s juleshow. Det var fantastisk!

I December var jeg på scenen (foran 100 mennesker og fortælle om min fortælling om ensomhed. Gal det var nervepirrende

Min lille søster og jeg er ude og købe julegaver i København

Mine pakker til advent. Som jeg har fået fra #BloggerAdvent, min veninde og mor

Jeg håber at i har fået juleferie og at i nyder julen! Jeg har haft så meget at se til i hele December måned, og det kommer jeg stadig til at have i løbet af juleferien, det er heldigvis med ting med familien, og jeg glæder mig til at holde julen med dem.

Jeg fik som sagt juleferie den 21 og i går kom min søster og jeg hjem til min mor. Hvordan ser jeres jul ud? Det her er mine planer. I dag (den 23) har min lillesøster fødselsdag, så der vækkede vi hende kl 7.30 med gaver og morgenbord. Der kommer gæster kl 15 og der fra står den traditionel fødselsdag plus pakkeleg og middag, for dem der vil spise med. I morgen skal vi holde jul hos min mor, hvor min mors side af familie kommer. Den 25 tager min søster og jeg til Sverige for at holde jul med dem, vi bliver til den 26, hvor vi skal tilbage til Sjælland, hvor vi skal have julefrokost med familien. Pyh. Heldigvis plejer det at være hyggeligt, og jeg skal heldigvis først tilbage til skolepraktikken den 3 Januar. Jeg ved ikke hvor meget jeg får skrevet på bloggen fra i morgen af og til den 26, så i må alle sammen have en fantastisk jul.

Comments

  1. Svar

    Jeg ved ikke om jeg har misset det et sted, men vi mega gerne høre mere om da du stod på den der scene..
    Du har ikke skrevet et indlæg om det ???

    Knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *