Små glimt fra hverdagen

I starten af februar blev mor 55 og det skulle fejres med maner. Så min søster, mor og jeg var ude og fejer det i København. Først fik vi sprøde oven pizza’er på Mother og bagefter gik vi over til Café Apropos, hvor vi fik kaffe og en lækker dessert

Min mor holdte fin og lækker frokost fødselsdag for familien

Smukke og chamerende Brede

Utrolig spændende bog! Jeg kunne slet ikke ligge den fra mig, før jeg havde læst den sidste side

Imens alle andre har haft vinterferie skulle jeg tilbage på skolen til 1. Hovedforløb

På Valentins day var min veninde og jeg var inde og se Fifty Shades i mørke. Filmen var overraskenden god 

Til børnbørn aften hos bedsteforælderen. Mormor havde stået i køkkenet og lave en omgang lækker mad til os, som vi alle sammen roste til skyerne. 

Gå tur i Kongens have

Mie og jeg starte vores fredag ud med lækker tapas og søde bobler

Nyder i vinterferien? I uge 7 startede jeg på mit 1.Hovdeforløb som vare en gang til midten af April. Hvor vi skal slutte af med en stor case opgave. I Roskilde har man vinter ferie i uge 8. Men ikke vores klasse, og vi er en af de få hold der er på skolen, så her har været utroligt stille. Men selv om jeg ikke har haft ferie. Så har jeg haft nogle super hyggelige aftaler med de næreste og det har været utroligt dejligt, og været med til at hjulpet på humøret over at man ikke har haft vinterferie.

I weekenden skal jeg bare slappe af. Jeg regner stærkt med at jeg skal se Melodi Grand Prix og derudover skal min veninde og jeg se oscar show hjemme hos hende. Det er 4 gang vi ser det, men det er første gang vi ser det hjemme, da vi plejer at se det i biografen, så vi er ret spændte på hvordan det er, og ikke mindst om vi kan holde os vågne. De andre år har der ikke været nogle problemer med at holde os vågne, men nu sidder vi med dyner i sofaen. Men vi tager det som det kommer og vi glæder os begge to til en hyggelig aften med noget lækkert mad, flot show og ikke mindst den røde løber.

Hvad skal i lave i weekenden?

En tanke om “Små glimt fra hverdagen

  1. Så mange dejlige billeder og oplevelser..

    Glæder mig også til Grandprix og Oscar.. <3

    Håber du får en skøn weekend og vi kan jo lige snappe og tweete lidt til oscar.. 😛

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen