SodaStream

Sodastream JetJep jeg har købt en SodaStream! I julegave fik jeg 2 gavekort til Slotsarkaderne som er et center i den by jeg bor i. Enlig havde jeg ikke tænkt på at købe sådan en men jeg så den i Imercos tilbudsavis og jeg blev ret fristet til at købe den, men jeg kendte ikke noget til maskinerne eller nogle der har dem så jeg gik ned til Imerco og spurgte mig ind til den og efter 15 min kom jeg ud af butikken med en + to sodavandsvarianter så jeg havde noget at vælge i mellem.

Jeg har haft den i en uge nu og jeg er godt tilfreds med den. Den er nem at bruge og det er hurtigt at lave. Jeg købte en cola og en orange light og jeg vil sige at colaen smager som Jolly cola og den Orange smag, smager som squash. 

Jeg har set på nogle forskellige smag af dem man kan få og næste gang jeg skal købe det kunne jeg godt finde på at købe en sport og en Elderflower / White Grapefruit

3 tanker om “SodaStream

  1. Det er i roskilde 🙂 Roskilde hallerne nærmere bestemt, hvis du ved hvor det er 🙂
    Men nej jeg tror ikke det koster noget. Sidste år kostede det i hvert fald ikke noget – kun hvis man blev efter pausen og så resten af tingene. Der er mange andre der skal optræde.

  2. Fordi det her tema er lige mig. Hehe. Det andet var jeg også glad for, ikke noget med at gøre. Det her synes jeg bare var så fint. Så, nu prøver jeg det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen