Sort is af Becca Fitzpatrick

Original titel: Black Ice. 27625512
Serie
Forlag: Forlag Brændpunkt. 
Indbinding: Hardback. 540 sider.
Udgivet: 16/02 2016. 
Genre: Spænding.

Forlaget skriver: Britt og veninden Korbie er kørt afsted mod Teton-bjergene for at vandre, da de pludselig bliver overrasket af en voldsom snestorm.

Efter timers udmattende vandring finder de endelig en beboet hytte, hvor de søger tilflugt. Men hvem er de to unge mænd, som opholder sig i hytten? Og har de noget at gøre med de seneste mord på tre unge piger?

Snart begynder pigerne at føle sig utrygge og uhyggen breder sig …

 

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Da jeg skulle i gang med bogen havde jeg en del forventninger til den, for ud fra bagsideteksten lød det, som en interessant bog. Derudover var jeg ret vild Becca Fitzpatrick’s ’Hush Hush’ fantasy serie, så jeg var spændt på at se, hvordan Becca vil klare at skrive en bog i den her genre. Becca gjorde det utroligt godt. Hendes sprog og historie formår at fanger en, og inden man får set sig om sidder man, og vender den ene side efter den anden, til der ikke er flere tilbage.

I starten virkede Britt som en hjælpeløs og naiv person. Men gang på gang viser hun, at hun kan være selvstændig, og at hun kan kan finde ud af at holde hovedet koldt og tænke klart i pressede situationer. Derudover viser hun også op til flere gange, at hun tænker på andre folks sikkerhed, før hun tænker på sin egen. Også selv om de ikke fortjener det. Jeg kan rigtig godt lide Britt, og jeg er så glad for at det var hende der var bogens hovedperson, og ikke den forkælet rigmandsdatter Korbie, For hun var godt nok forfærdelig at høre på! Der var ret mange forskellige personligheder, der hver iser har deres kamp i livet, og det var rigtig spændende at læse om dem.

Jeg synes, at det er fedt at Becca kaster sig ud i at skrive en spændings roman for unge. Becca giver os ikke kun en bog med gys og spænding, for hun formår også, at give os læsere noget romantik i historien, på en fin og naturlig måde, der gør at det bliver ekstra spændende at læse den. Det eneste der er mit problem med bogen er Korbie, og at jeg i i starten synes, at bogen er lidt langtrukken, så der for kan jeg ikke give 5 stjerner. Men når det er sagt, så synes jeg at er er rigtig god, og jeg nød at læse den, for bogen fyldt med en masse interessante pesoligheder, og plottwist.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *