Spontan tur til Bornholm

Som nogle af jer måsked ved så er jeg med i Ventilens fortæller gruppe der holde oplæg om ensomhed til forskellig arrangementer, medie programmer, samt ude på landets gymnasieklasser, højskoler, efterskoler m.ms.

I Weekenden er der Folkemødet på Bornholm, hvor Ventilen står op til flere gange på programmet. De har fx et arrangementet, der hedder Jeg føler mig ensom – spørg mig om alt, hvor Peter Mygind skal styre slagets gang. Gisp jeg synes at det er meget stort at de har fået Peter Mygind som vært til det  De havde fundet deltagere til det, men den ene var sprunget fra, så pulselig stod de og manglede en. Der for havde de skrevet rundt og spurgte om der var nogle der havde mulighed for at deltage, og da jeg ikke havde nogle planer i den weekend, skrev jeg hurtigt til dem, at jeg var frisk på at tage der over, og de har været pænt hurtige, for efter to dage havde de arrangeret det hele så jeg kunne komme der over.

Jeg skal være der over fra Fredag til Lørdag. Der er en hel del fra Ventilen der over, så de har lejet et sommerhus, som kommer til at være vores base. Det bliver så hyggeligt. Det er første gang jeg er til Folkemødet, men jeg har hørt en del om det, så jeg synes at det er mega fedt at jeg har fået en mulighed, for at komme der over og opleve  med Ventilen.

Har i været med til Folkemødet og skal i der over i år?

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *