Stalker af Michella Rasmussen

Original titel: Stalker. Bog, indbundet Stalker af Michella Rasmussen
Serie

Forlag
:  Tellerup.  
Indbinding
: Indbundet. 214 sider. 

Udgivet
: 21-06-2016.  

Genre
: Socialrealisme.

Jeg ved ikke hvem han er.  Eller hvorfor han har valgt mig. Men når jeg hører gulvet knirke eller fodtrin følge efter mig, fryser mit blod, og jeg glemmer at trække vejret. Jeg lukker øjnene og håber det er indbildning. Men jeg ved han altid er i nærheden.

Midt i 2.g får Julie et romantisk brev fra en hemmelig beundrer. Pigerne i klassen bliver ellevilde og lægger straks planer for at føre dem sammen. Men brevene tager en uhyggelig drejning, og det går hurtigt op for Julie at beundreren ikke bare er betaget, han er besat. Og han skyr ingen midler for at komme tæt på hende.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads 

Mange tak til Tellerup for anmeldereksemplaret! De følgen holdninger og tanker om bogen er mine egne.

Billedresultat for black line

Julie er midt i 2.G. Selv om der er fester, veninder og fyre i hendes liv, så er det langt fra perfekt, for der hjemme følger hun sig usynlig og tilsidesat pga hendes forælder der bruger alt deres tid og opmærsomhed på lillesøsteren. Så da Julie får det første brev bliver hun lykkelig. Men brevene tager en ubehagelig drejning, og snart går det op for Julie at der er en stalker på spil. Hvem er det, og hvor langt vil stalkeren gå for at få hendes opmærksomhed.

dsc_0268

Jeg synes Julie var en fin som hovedperson. Der er ingen tvivl om at Julie har det hårdt. Hun kæmper med alle sine problemer med familien, og ikke nok med det bliver det mere og mere ubehageligt med stalkeren. Det var vildt at se den drastisk drejning der skete med Julie og hendes hverdag, fra den dag stalkeren begyndte at vise sig i hendes liv. Jeg synes at det var genialt, at man også så historien fra stalkerens side af. For på den måde så man hvordan stalkeren planlage sit næste træk, og der udover fik løbende små hint om hvem det kunne være. Det var utrolig nervepirrende. Specilet i den sidste del af bogen.

Stalker er Michellas første bog, og jeg synes at emnet er ret spændende – men også creepy. Så da jeg skulle til at læse bogen, var jeg ret spændt på at se, hvordan den vil være. Bogen er utrolig velskrevet og lille letlæst sag, så det tog ingen tid at læse bogen. Dog havde jeg nogle få problemer med den, blandt andet synes jeg at den var for alt for kort. Jeg kunne godt bruge mange flere detaljer, samt flere uddybenede dele af historien end de var. karakterernes alder er sat til at være 17-18 år, men de opføre sig som nogle der er under 15. Hvilket et er trist, for det gjorde at de virke utroværdige i mine øjne. Når man ser bort fra det, så var det en utrolig spændende læse oplevelse. og der for vil jeg gerne anbefale den til jer, der der endnu ikke har læst den.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *