Status for December.

Jeg fik læst 9 bøger i alt.

Fotor0106122223

 1. I Månens Skær af Jon Brændsgaard Toft Bog. *
 2. Dig og mig ved daggry af Sanne Munk Jensen & Glenn Ringtved. Bog *
 3. Ild af Maya Banks. E-bog *
 4. Syv års længsel af Sylvia Day. Bog * 
 5. Månens Børn af Christina Bonde. Bog * 
 6. Dennis Knudsen – Jeg dør kun én gang af Dennis Knudsen. Bog *
 7. Dæmonernes angreb af Tara Hudson E-bog 
 8. Blandet slik af Cecilie Sund Kristensen. Bog *
 9. Sort Blod (Zombie jæger #1) by Nicole Boyle Rødtnes. Bog *

Jeg synes at det er lidt vildt at jeg nåede, så mange bøger, når man tænker på, hvor meget jeg har lavet i December. Men nu har jeg også gået hjemme. Så på det punkt har jeg haft lidt mere tid, end normalt. Også var 3 af bøgerne meget korte. Månens BørnDig og mig ved daggry og Dennis Knudsen – Jeg dør kun én gang, var dem jeg synes bedst om. Ild skuffede mig, men det var ikke fordi jeg synes at den var dårlig. Jeg havde bare forventet noget andet.

Hobbitten - Dragen Smaugs ødemarkI December, blev det til også til 3 biograf besøg. Jeg fik set The Hunger Games: Catching Fire! igen. Da jeg havde nogle fri billetter til den. Jeg kan godt sige jer, at den er lige så god anden gang, som første gang. Hvis ikke bedre! Der udover fik jeg også set. Ender’s Game, og Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark. Hobbitten, var jeg ret spændt på, fordi jeg synes at den første film var lidt langtrykkenden. Men gal den var god! Jeg er rigtig glad for at jeg kom ind og se den, og jeg er sikker på at jeg kommer til at se den igen, når den en gang kommer ud på dvd. 

The Vampire Diaries - Sæson 3 (5 disc)Jeg fik ikke set så mange tv serie i December. Men jeg fik set min ynglings serie The Vampire Diaries sæson 3. Fik jeg sagt at jeg elsker den serie? Og jeg altid bliver sur på mig selv, fordi jeg altid ender med at se deres sæsoner på 2 dage. Suk. Det minder mig om, at jeg skal havde købt den på dvd. Gossip Girl sæson 5 fik jeg også set. Jeg har været rigtig glad for den, men jeg er ved at blive lidt træt af dem. Så jeg er glad for at jeg kan se dem på Netflix. For det er ikke noget jeg gider at bruge mine penge på. 

Her er nogle af de ting, som jeg har fået, købt eller vundet i løbet af måneden:  

Mine oplevelserne i den her måned: 

 • En masse advents hygge
 • Besøgt biografen 3 gangen i løbet af måneden. 
 • Haft en masse julehygge ude og hjemme.
 • Ude og spise med veninderne.
 • Min mor og jeg var en tur til Malmø
 • Jeg har været til 3 julefrostkere. En med Ventilen, En med Banen og en med familien.
 • Fik oplevet hverdan det var at være i P3
 • Fik oplevet projekt 2013 med ventilen
 • Fejret min lillesøsters fødselsdag, med resten af familien. 
 • Vi havde en hyggelig juleaften med familien
 • Købt ind til, nytår og holdt den med 6 andre venner.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen