Status for Juni.

Blottet for dig af Sylvia Day ISBN 9788740008760Jeg fik læst 4 bøger

 1. Blottet for dig af Sylvia Day. Bog *
 2. Spejlet i dig af Sylvia Day. Bog *
 3. De stjal min mor af Katrin Behr. Bog *
 4. Bundet til dig af Sylvia Day. E-bog

Jeg synes ikke at jeg har fået læst nok i Juni. Jeg har haft alt for tralvt med at læse til prøve, og alle mulige andre ting. Det er ikke fordi jeg har manglede bøger. For jeg har fået sendt ret mange bøger i løbet af måneden.

De fleste er nogle jeg skal anmelde. Andre nogle som jeg har vundet osv. I sidste uge fik jeg hele 4 bøger + nogle øreringe som jeg skal anmelde. 3 af ud af de 4 høre under til Genrechallenge, da det var Forfatter fra andre kontinenter end Europa. Jeg havde håbet på at jeg, havde nået at læse flere bøger. Men sådan er det, når der sker så mange andre ting. 

The Great Gatsby (3D Blu-ray)Nikita - Season 1 (5 disc)I løbet af i juni nået jeg i biografen to gange. Den første gang var jeg inde, og se I lossens time, med en veninde. Da jeg havde bestået min prøve. Tog min far og jeg en spontan tur til Fisketovet, hvor vi så Den store Gatsby. Begge filme berørte mig, på hver deres måde. Men det er klart den sidste nævnte film, som jeg synes bedst om. Jeg skal helt klat også eje den på et eller andet tidspunkt. Udover det har set nogle super fede tvserier blandt andet serien Nikita og Dollhouse. Jeg troede ikke at det var nogle serier, som jeg vil finde spændende på nogle måder. Men de er faktisk ret fede på hver deres måde. Kan varmt anbefale dem, hvis i ikke har set dem.

I skolen fik vi taget hånd om det sidste inden vores grundforløbs prøve. Klassen blev delt op i hvem der skulle op, og hvem der vil gå der 10 uger mere. Så der var fælles morgenmad, den sidste dag vi var sammen. Samtaler osv. Ugen op til prøven, var ret hård. så der fik jeg ikke lavet andet end at skrive på min opgave. Hvilket også gav bonus, da jeg kunne slutte mit grundforløb med et 7 tal. Som jeg er ret stolt over, da jeg bare havde sagt at jeg bare vil bestå.

Den 18 Juni, var der afslutning på skolen, med vore pårørende. Hvor alle på holdet blev samlet igen. Dem havde taget ti uger mere, og var kommet i et nyt hold havde lavet noget lækkert mad, samt serveret champagne for os. Det var rigtig rart, at de var med så vi kunne sige ordentligt farvel og god sommer til alle.

Efter den 18 Juni har så haft sommerferie. Dog følger jeg ikke at jeg har haft sommerferie, fordi der har været så meget, som jeg skulle have styr på. Blandt andet med kommune, evt flytning osv. De sidste par dage, har jeg godt kunne mærke at jeg er ved at vende om på dag og nat. Specielt de dage , hvor der ikke rigtig sker noget. Der udover har jeg også gået med en forstuvet fod i de sidste 3 uger. Den er først ved at blive okay nu.

Mine oplevelserne i den her måned: 

 • Været ude og spise brunch 2 gange. En med min klasse, og med mine veninder.
 • 2 gange i biografen.
 • Haft en masse grill aftner.
 • Slog min fod, mod min sofa, og gået med en forstuvet fod.
 • Har været i København, for at optage til noget tv.
 • Været alt for lidt i Ventilen.
 • Holdt en lille mini ferie i, Gilleleje hos min mormor og morfar.
 • Været til en 18 års fødselsdag, og en studenter fest.
 • Modtaget en masse bøger.
 • Haft en hyggelig tur i Zoo, med ventilen
 • Holdt Sankt Hans
 • Spist en del steder, hos folk i den her måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *