Status for November.

Jeg fik læst 6 bøger i alt

Fotor1130141523

 1. Vraggods af Sven Ørnstrup. Bog *
 2. Skæbnedans af Nicole Boyle Rødtnes. Bog *
 3. Et frækt væddemål af Jamie McGuire. Bog *
 4. Prepper af Lise Bidstrup. Bog *
 5. Tempest – Fanget i fortiden af Julie Cross. E-bog og bog*
 6. Den sorte blomst af Jacob Weinreich

Uh det har været nogle ret spændende bøger i den her måned! Den der var bedst var klart Tempest – Fanget i fortiden og SkæbnedansEt frækt væddemål var en hyggelig og sød bog, men mere kan jeg heller ikke rigtig sige om den. Den sorte blomst, havde jeg hørt ret dårligt om her og der, men jeg blev faktisk positivt overrasket over den. Der vil komme en anmeldelse af den i løbet af næste uge. 

I November, blev det til 3 biograf besøg. Haha utroligt at jeg ikke kan navnen på personalt endnu 😛 Nå men min kusine og jeg var inde og se Thor: The Dark World og The Fifth Estate. Thor, var klart den bedste af de 2! Den anden var altså lidt for specielt til min smag af film. Og det er enlig kun fordi at Benedict Cumberbatch, var med at den bare fik lidt stjerner. Den bedste film jeg fik set i November var klar The Hunger Games: Catching Fire! Gud hvor jeg elsker den! Nogle synes at 2’eren er beder end den første. Giver jeg dem ret? Ikke helt, for jeg elsker også den første. Så jeg kan ikke sige, hvilken en jeg synes der er bedst. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til den næste film?

Kyle XY - Sæson 1 (3 disc)Der har været utrolig mange tv serier, som jeg har set i den her måned. Kyle XY sæson 1-4. Greek sæson 1-2og The Hils sæson 1. Lige nu er jeg begyndt på Gossip Girl 2. Der udover har jeg set en del at TV3 egens programmer. Via Viaplay. Det er klart Kyle XY, der har været måndens bedste serie. Den har det hele! Og jeg er lidt ked af at der kun er 4 sæsoner. 

Som i har læst har jeg været to uger på Roskilde teknisk skole. Jeg var utrolig glad for at jeg har fået muligheden for at prøve den af. Efter de to uger, har jeg gået hjemme, da jeg er stoppet ude der, hvor jeg gik før. Hvilket enlig passer mig fint nok. Lige nu søger vi efter en virksomhed, hvor jeg kan være i praktik i December. Men jeg tror ikke rigtig at vi når at finde en, med kommunes tempo. Så i den tid jeg har gået hjemme, har jeg fået læst nogle bøger og fået styr på hjemmet osv.

Her er nogle af de ting, som jeg har fået, købt eller vundet i løbet af måneden:  

Mine oplevelserne i den her måned: 

 • 2 gange ude og spise brunch med den samme veninde.
 • Været til Bogforum.
 • Besøgt biografen 3 gangen i den her måned.
 • Haft en masse hjemmehygge.
 • Haft bål hygge med ventilen.
 • Har været til 3 fødselsdage. En 18 års og et kæreste par der slog deres sammen. 
 • Ude og spise med veninderne.
 • Planlagt nytår, med dem jeg skal holde nytår med. 
 • Har holdt en mini ferie hos mine bedste forælder.
 • Har både fået and og due steg i løbet af November. 
 • Været til indflytter hygge hos veninden. 

Jeg håber at i alle har haft en skøn November 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 tanker om “Status for November.

 1. Hold da op, hvor har du da fået læst mange bøger på én måned Ö
  Og set en del biograffilm også ^_^ Fedt..

  Simone
  Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen