Stille! – Forbudt Kærlighed af Amanda Maxlyn

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Stille! – Forbudt Kærlighed  Serie: – ● Forfatter: Amanda Maxlyn ● Forlag: Palatium Books ● Udgivet: 01/04 2018 ● Indbinding168 (hæfte) 
Genre:
Kærlighed ● Læst: 28 April 2018

Jeg havde ikke regnet med at blive fyret og slet ikke på min fødselsdag. Men det var blot begyndelsen på flere uventede ting. Blandt andet ham. Det var en aften, der ændrede alt. En aften i maskernes, lysternes og syndige fornøjelsers tegn. Det eneste jeg tænker på er ham, han er det eneste, jeg vil have. Og han er det eneste, jeg på ingen måde kan få. Det eneste jeg har tilbage nu er stjålne blikke, kortvarige berøringer og en brændende længsel efter mere, mens jeg drukner i mit begær efter ham – manden der er totalt forbudt. Medmindre … Vi ikke siger noget til nogen og er helt, helt stille.

_________________________

I Stille! – Forbudt Kærlighed møder vi Emma, der har styr på sit liv indtil hun bliver fyret på sin fødselsdag og ikke nok med det så møder hun Trey, der vender op og ned på hendes liv. Kærligheden imellem dem er forbudt, men kan de ignorere den stære tiltrækning der er imellem dem?

Man kan med det samme mærke tiltrækningen imellem hende og Trey, men det er forbudt, og selv om Emma først er forvirret, over hendes nat med Trey, så kan hun godt se det fornuftige i at de må stoppe det, det de har gang i, da hun finder ud af hvem Trey er. Jeg havde ikke regnet ud, hvordan forbindelsen er imellem dem, så jeg var en af dem der blev overrasket da vi får det at vide og jeg kan godt se, hvorfor de ikke kan være sammen, men med den stærke tiltrækning er det er kun et spørgsmål om tid før de finder sammen igen. Jeg kunne godt lide Emma og Trey, men bogen er så kort, så jeg følger ikke at man når at komme helt ind under hunden på dem, og det synes jeg er rigtig ærligt, for jeg vil gerne læse mere om dem.

Stille! – Forbudt Kærlighed er en kort bog med sine 168 sider og jeg synes at det er ærgerligt for bogen kunne sagtens bære at have flere sider. Amanda har en let og fangende sprog og hun er virklig god til at skrive om det erotisk litteratur uden at det bliver for meget, så hvis man gerne vil prøve at kaste sig ud i den erotiske genre vil jeg gerne anbefale Stille! – Forbudt Kærlighed. Bogen er hurtigt læst, og man er underholdt fra start til slut og pga dens strøelse er den perfekt at have med i strand taksten eller ved poolen på ferien.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *