Storytel test via Buzzador.

mzl.nbucscqd.175x175-75Det er blevet mere og mere populært med alle mulige tjenester på nettet og mobilen. Tag bare Netflix, Netlydbog, Ebib, Spotify, der er sikkert mange flere en dem, som jeg lige har nævnt. Som noget nyt (ihvertfald for mig) er Storytel kommet til danmark. For nogle dage siden blev jeg kontakte af Buzzador, der spurgte om jeg vil være med til at teste Storytel. Efter at jeg havde tjekket deres side ud. Sagde jeg ja tak, og er klar med en anmeldes, nu hvor jeg har prøvet det af i nogle dage.

Storytel er et firma, der har lydbøger, som du kan høre på nettet eller via din mobil, iPad osv. Meningen er at du henter en app ned også kan du høre din lydbog, hvor end du befinder dig. Hvilket jo er en ret smart idé. Det tager ingen tid at hente app’en ned, og der fra kan du udforske de lydbøger der ligger der og høre dem som du vil.

2013-06-24_11-29-43 2013-06-24_11-30-23 2013-06-24_11-30-30

På siden og i app’en er det enlig ret nemt at søge efter en bog. Du kan både gøre det i et søgefelt, og lede efter den i de forskellige genre. Så som krimi, fantasy, fakta, klassikere osv. Der er både danske og engelske lydbøger. Når du søger, kan du vælge, hvilken sprog, din lydbog du vil have at den skal være med, og det er ret smart. For så spiller du for det andet sprog, som du ikke vil høre. Så hvis man kun vil gå efter danske lydbøger kan man, bare gøre sæt det til det, og omvendt. Det hele er ret overskueligt og lige til. Både siden og app’en har et fint design. Med hverken for lidt eller for mange farver. 

2013-06-24_11-29-18

Efter at havde kigget lidt, af det udvalg de har af lydbøger. Valgte jeg Hobbitten af J.R.R Tolkien. Som sagt er der en del lydbøger. Men mange af dem er krimi bøger. Så hvis man ikke er den store fan af krimi bøger, kan det godt være svært at finde en. 

Når man først har fundet en lydbog, man vil høre er det utroligt nemt at høre den. Selv afspilleren til app’en er ret lækker. Du kan trykke på play og pause alt efter, hvad du har behov for. Udover det er der en, knap der kan gengive de sidste 30 sec, og en zzz, så hvis du fx ligger og høre på den inden du skal sove. Kan du sætte den til at stoppe, efter en halv time. Hvilket er ret smart!

Jeg prøve bare lige hurtigt, hvor jeg sat den til at stoppe efter 5 min, og det virker. Dog bliver min begejstring, sat på prøve da, den begynder at hakkede, for næsten hvert minut, når man afspiller lydbogen. Jeg troede ellers at det bare var fordi, at jeg var i gang med at sende sms’er imens den spillede i baggrunden, men den gør det altså også, når man ikke laver noget med sin mobil. Det er mega træls!

Alt i alt er jeg godt tilfreds med Storytel. Der er nogle fejl her og der, blandet andet de fejl som jeg nævner. Det håber jeg at de vil gøre noget ved. For det er bare et par små ting. Som jeg ikke tror vil kræve særlig meget. Til genglad elsker jeg deres design, til afspilning listen, og jeg synes at det er smart at man kan sætte den til at stoppe med at afspille. Så man ikke gå glip af en hel lydbog. Fordi man lå og faldt i søvn. 

Det koster 99 kr om måneden, hvilket jeg måske synes er lidt en pebret pris, for det udvalg de har. Efter den ene gratis måned, skal man selv betale for det. Så jeg skal huske at stoppe det. Da jeg ikke vil få nok ud af det, for den pris. Specielt ikke når man kan låne lydbøgerne gratis, på Netlydbog, via biblioteket. Men det er jo op til hvad folk selv har lyst til.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Det med den halve time inden sengetid-funktion lyder perfekt! Jeg ved ikke hvor mange gange jeg er faldt i søvn med Harry Potter i ørerne midt i kapitel fem og så vågnet dagen efter midt i kapitel 30. Kaos!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *