Tapas i KBH

 

 

DSC_0075

DSC_0080

DSC_0086

I går var Mie og Cathrine og jeg ude og spise Tapas på Lundgren V.I.P i København. Det er kun anden gang, at jeg får Tapas, og jeg har ikke spist på Lundgren V.I.P før, så jeg var spændt på at prøve det. Lundgren V.I.P viste sig, at være et lille hyggeligt sted, med en indbydende stemning, hvor der er fokus på gode vine og lækker råvare. Cathrine og jeg er ikke de store vin drikkere, men vi fik en rigtig god vin, som vi kunne nye til vores lækker omgang tapas og chokoladekage. Vi havde en rigtig god og hyggelig oplevelse hos dem, så det er helt sikkert ikke sidst gang, at vi spiser der.

Har i været der før?

Comments

  1. Svar

    Det var såååå hyggeligt <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *