TBR Tackling (læseudfordringerne + bøgerne)

TBR Tackling er et dansk readathon der kommer til at forgå hen over påsken. Det starter i morgen den 13 April – 20 April og løbende vil der være konkurrancer på Youtube og Instagram. Jeg har først påskeferie fra torsdag den 18 og jeg har aftaler i løbet af ugen. Men jeg var slet ikke med i Dewey’s 24 Hour Readathon, der var her i starten af ugen og jeg har heller ikke fået læst noget i løbet af April, så jeg håber at TBR Tackling kan give mig et skub til min læselyst. Det er er Josefine May og Rikke der står for det, og hvis du går ind på deres youtube kanal eller TBR Tacklings instagram side, hvor du du finde mange flere informationer om læsemaratonet.  Igen i år har de lavet 5 læseudfordringer, som man kan koble til sine bøger og de ser sådan her ud:

1) Læs en bog i en genre du ikke læser så tit
2) Læs en bog du har lånt på biblioteket
3) Læs en bog med en smuk ryg
4) Læs en bog med blåt på forsiden
5) Læs en bog skrevet af en dansk forfatter

Jeg synes enlig at det er nogle fine udfordringer, den jeg har sværest ved er nr 2, fordi jeg ikke rigtig går på biblioteket, men man må også låne bogen på fx E-reolen.dk hvor du både kan låne E-bøger og lydbog, jeg har søgt hvad der er af muligheder, og nu har jeg fundet frem til min læsestak

IZOLA #2: Kampen for Valianien af Christina Bonde. 335 sider. Passer til udfordring 2 + 4 + 5
Den, der lever stille af Leonora Christina Skov. 374 sider. Passer til udfordring 1 + 3 + 5
Provinspisaf Ditte Wiese Winther-Rasmussen. 228 sider. Passer til udfordring 2 + 4 + 5
Glem mig ikke af Victoria Stevens. 296 sider. Passer til udfordring 3

I løbet af ugen vil der også være konkurrencer, men jeg ved ikke om jeg gider at deltage i dem, det er helt friviligt, og for mit vedkommende kommer det an på om, hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen og om jeg har tid til det, for jeg vil nok bare mest koncentere mig om at læse. Når TBR Tackling er slut vil der komme et indlæg om mit læseforløb her på bloggen og der udover kan i også følge mig på instagram, hvor jeg dagligt vil poste billeder fra mine læse oplevelser.

Deltager ud i TBR Tackling?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *