TBR Tag

Jeg blev tagget af Amanda Emma til den her TBR (to be read) Tag og jeg synes at dem er super fine spørgsmål, så her kommer mine svar til dem. Den er oprindelig lavet af Rachel fra A Perfection Called Books og Dana fra DanaSquare. Der fra har Amanda Emma selv oversat spørgsmålene og tilføjet nogle nye. Jeg tagger ikke nogle, men du selvfølgelig velkommen til lave det, hvis du selv sidder og har lyst til det 🙂 

Hvordan holder du styr på din TBR?
Jeg er rimelig god til at holde holde styr på min TBR liste. Jeg har mine fysiske TBR bøger adskilt fra mine andre bøger på reolen, og derudover har jeg min TBR liste på Goodreads. Så på den måde har jeg et fint og nemt overblik over mine bøger. 

Består din TBR primært af fysiske eller digitale bøger?
Fysiske. Jeg læser ikke særlig mange E-bøger, og når jeg gør det er det over apps som eReolen eller Mofibo, hvor jeg ofte finder en bog, son jeg har lyst til læse nu og her.

Hvilken bog har været på din TBR i længst tid?
Jeg kan ikke huske det, hvis jeg skal være helt ærlig. Men i følge Goodreads er det Det smaragdgrønne atlas af John Stephens. Jeg vil virkelig gerne læse den, men der er så mange andre bøger jeg skal have læst før jeg læser den, så der for har jeg endnu ikke fået læst den, men jeg håber at jeg får læst den en eller anden dag. 

Hvilken bog er den nyeste tilføjelse på din TBR?
Den fysiske bog er Vores kemiske hjerter af Krystal Sutherland, som jeg fik købt så sendt som i påsken. På min liste på Goodreads er det  Under ensomme stjerner bind 1 af Kate Ling.

Har du en bog på din TBR som er der udelukkende pg.a. omslaget?
Jeg er lige glad med at man ikke må bedømme bogen ud fra omslaget, for det gør jeg, da det er det første jeg ser, og det skal heller ikke være nogle hemmelighed, at jeg har op til flere bøger der er listen der er blevet tilføjet til listen/reolen pga bogens omslag. Der er blandt andet Uden minder (Unremembered, #1) af  Jessica Brody,  Det smaragdgrønne atlas af John Stephens, Skrøbelige skønhed af Amy Harmon og Den 5. bølgen af Rick Yancey.

Har du en bog på din TBR som du nok aldrig får læst?
De bøger der er på min TBR er bøger som jeg gerne vil læse, så derfor håber jeg at får læst dem alle sammen. Når det er sagt så tror jeg ikke at jeg får læst Pretty Little Liars af Sara Shepard serien. Da jeg så tv serien var helt vildt med den, og vil gerne læse bøgerne, da jeg var jeg nysgerrige på, hvordan bøgerne vil være i forhold til serien, men da gik død i tv-serien, mistet jeg også lysten til at læse bøgerne, så nu får jeg nok aldrig gjort det. 

Hvilken kommende udgivelse på din TBR ser du frem til at læse?
Der er virklig mange bøger, som jeg glæder mig til at læse! Der er bandet andet Det ender med os af Colleen Hoover (udkommer til Maj), Sjælevært af  Christina Bonde (udkommer til Maj) Ursiderne, Ravnenes Hvisken 2 af Malene Sølvsten (udkommer til Juni), (Spektrum, #3) af Nanna Foss (Udkommer til September), Sjælehenteren af Katja Berger (udkommer til September).

Hvilken bog på din TBR har alle, bortset fra dig selv, læst?
Sidste år blev Patrick Ness ret populær. Specielt med bogen Mosnter, som senere hen blevet lavet til en film, som gik i biografen. Jeg fik læst bogen, og synes den var en fin læse oplevelse. Til gengæld var jeg ret vild med filmen (7 minutter over midnat, som den hedder på dansk) og Patrick, som jeg var så heldig at møde i forbindelse af bogforum. På det tidspunkt følte jeg at alle havde læst hans bøger, men at jeg endnu ikke havde gjort det. I December fik jeg Vi andre bor har bare, jeg har endnu ikke fået læst den, men jeg håber at jeg får læst den til forårets Dewey’s 24 Hour Readathon.

Hvilken bog på din TBR anbefaler alle til dig?
Jeg kender ikke så mange der læser udover bogbloggere. Så personligt får jeg sjældent bog anbefalinger, så der for følger jeg andre bogbloggere på de sociale medier, for at se, hvad de læser og  anbefaler af bøger. Da Love Books udgav Skrøbelige skønhed af Amy Harmon i starten af året , var der rigtig mane der roste den til skyerne, så den glæder jeg mig til at læse. 

Hvilken bog ser du mest frem til at læse fra din TBR?
Der er ret mange jeg glæder mig til at læse, men en af dem jeg ser frem til at læse er Sværd af glas (Red Queen #2) af Victoria Aveyard. Jeg læste Rød dronning, som er den første bog i serien, og jeg  elskede alt ved bogen lige fra personerne til universet. Bogen sluttede alt for hurtigt, så jeg glæder mig til at læse Svær af glas, for at finde ud af, hvad der kommer til at ske med Mare.

Hvor mange bøger er der på din TBR-hylde på Goodreads?
Lige nu er der 86 på listen.

Hvor mange bøger er der på din fysiske og/eller digitale reol?
Jeg har 56 fysiske og 0 på den digitale.

Comments

 1. Svar

  Nu er du mere end velkommen til at grine af mig, men jeg ved ikke, hvad TBR betyder 😀 jeg kan regne ud, at det er noget med bøger, du gerne vil læse, men vil du være sød at skrive, hvad de tre bogstaver betyder? På forhånd tak fra en kegle 😀

  1. Svar

   Det er helt i orden 😀 TBR betyder to be read 😛 Jeg vidste det heller ikke i starten, så du er ikke den eneste kegle, når det kommer til den forkortelse 😉

   1. Svar

    Hjertelig tak Marie, nu har jeg så lært det 🙂 God weekend 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *