Teaser til Kvinden i buret

Jeg tjekker dagligt Kinos side ud, da jeg synes at de er ret gode til at skrive om film nyhedder. For nogle dage siden kom de med en teaser til Kvinden i buret. Som Jussi Adler-Olsens første bog i den populære krimiserie Afdeling Q. Jeg elsker serien, og jeg har læst dem alle sammen på nær den sidste, som han har udgivet.

Jeg synes at det er ret spændende at hans første bog i serien, bliver lavet som film. Men jeg frygter også lidt at man bliver dybt skuffet, fordi man har sine egne billeder af bogen. Men altså her er den så den første teaser.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64Y1deUI1To]

Hvad synes i? Jeg glæder mig til at se mere af filmen. Som får premiere den 3. oktober. 

Kvinden i buret © Christian Geisnæs

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *