The Bling Ring

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q4LzhgExvrc]

Side ● ImdbKino Facebook

Jeg må indrømme at, jeg var ret spændt på at se den her film. Hele den her historie med de unge der bryder ind, hos kendte mennesker er ret vild. Bare det i sig selv, at det kunne komme der ud, hvor det kom ud, uden at nogle opdaget det. Altså hallo de brød ind hos Paris Hilton 4-5 gange før hun opdaget det, så jeg kan godt forstå at de har haft, deres tanker om hende. Jeg kan godt forstå at der er andre der er blevet fascineret i deres historie.  For nu er der både lavet en bog, og en film med dem.

Siden min kusine og jeg hørte om filmen, har vi snakket om at vi skulle se den sammen. Vi er begge to ret stor fan af, både Harry Potter og Emma Watson. Så det var et must at se den. Det viser sig så, at det er en spillefilm som det er. Men der er også lidt dokumentar film over det. Hvilket jeg enlig synes var ret fed måde at vise den på. For det gør at man får et bedre indblik i, hvem de var, og hvorfor de gjorde som de gjorde.

Jeg ved godt at Emma er med i filmen My Week with Marilyn og The Perks of Being a Wallflower. Men jeg har ikke set nogle af dem. Så jeg var lidt spændt på at se, hvordan hun var i en anden rolle end Hermione Granger. Og jeg må da sige at jeg blev positivt overrasket, over hendes skuespil. De andre skuespillere spillede også deres rolle ret overbevisende.

Det er rigtig fedt at Sofia Coppola, går ind og laver et sammen arbejde med de unge. I stedet for at gå i mod dem. Det gør at de måske også, har ville åbne mere op for hende, i stedet for at lukke hende ud. Jeg læste en artikel i Alt for damer om hende, film, og sammen arbejdet med gruppen, og det var faktisk ret spændende at læse om, hvilken tanker hun havde gjort om filmen.

Jeg kan godt lide at hun har taget det fra Marc i  stedet for Rebecca. Der enlig er lederen af gruppen. Jeg kunne godt finde på at læse den som bog. Men jeg kommer nok ikke til at købe den på dvd. Med minder jeg køber den, når den er kommet på tilbud. For den var ret fin film. Men det var ikke sådan en wow film. Jeg vil klart anbefale den, hvis du gerne vil vide mere om gruppens liv. Men jeg havde ikke de store forventninger til film. Og det tror jeg var var meget godt.  Hvad synes i om den, jer der har set den?

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Har set den og synes den var fed. Den overraskende mig yderst positivt hele vejen. Især er jeg vild med at Sofia Coppola ikke leger dommer undervejs. Teenagernes handlinger er et produkt og en konsekvens af det samfund og det miljø de befinder sig i, men der peges ikke fingre. Tværtimod reflekteres der over tingene, og det er publikum selv der skal skabe dommen overfor dét der udspiller sig på lærredet. Hvilket jo især kom til udtryk sidst i filmen, synes jeg, men jeg var ret vild med det.

    Skuespillet var ganske fint fra både Emma Watson, men også de andre. Israel Broussard (Marc) synes jeg dog blev underspillet lidt engang imellem, forstået på den måde at jeg tror han kan meget mere end vi fik at se i denne her film.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *