The Butler

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FuojHqfe4Vk]

Untitled-1Kino ● Imdb ● Side Facebook Twitter

Jeg havde ikke hørt om den her film. Før min kusine nævnte den da vi var inde, og se Jobs. Jeg synes at den så vildt god ud. Så det var godt, at min kusine havde det på samme måde. Den var også rigtig god. Man følger Cecil fra han er 8 op til 2008 året. Men filmen har så mange andre historier som man følger, og det kan jeg rigtig godt lide.

Jeg kan godt lide at man både får Cecil, liv at se i Det hvide hus, hvor han møder den ene præsident efter den anden. Men man følger også hans liv på hjemmefonten. Hvor ikke alt er lige nemt.  Der udover ser vi, hvordan det var at være sort den gang. Hvordan nogle kæmpede for det, mens andre prøvet at få en hverdag. Filmen havde masser at byde på. Både sjove øjeblikke og steder, hvor man godt kunne havde fældet en tåre, fordi den var så sørgelig.  

Der var rigtig mange gode skuespillere med på listen. Specielt Alan RickmanRobin Williams og Alex Pettyfer er nogle skuespillere, som jeg længe har beundret på den ene og den anden måde. Så jeg var lidt ked af, at de ikke havde en støre rolle end de havde. Men der var også mange, af de andre skuespillere der var rigtig gode, og som jeg kender og har set før. Så det gjorde ikke så meget. Jeg kunne godt lide at der var der her mix med kendte og mindre kendte skuespillere. Alle gjorde deres skuespil, mere eller mindre ret godt.  

Alt i alt synes jeg at filmen, var rigtig god på mange måder. Havde den lige været en halv time mindre så, havde den været helt perfekt.  Jeg tror ikke at det er en jeg kommer til at, eje på dvd. Men jeg kunne godt finde på at se den, hvis den engang kommer på fjerensynet. Jeg synes at sådan nogle her typer film, er ret spændende. Så jeg er glad for at jeg fik set den.

   

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *