The Hunger Games 2' er på vej

Simon Beaufoy, manuskriptforfatteren der vandt en Oscar forSlumdog Millionaire, er netop blevet hyret til at skrive The Hunger Games-fortsættelsen, ‘Catching Fire’ (Løbeild).

Dette sker før ‘The Hunger Games’ overhovedet har haft premiere, men Lionsgates høje forventninger og fanmassens store støtte har banet vej for en filmatisering af bog to i Suzanne Collins trilogi.

Jennifer Lawrence og resten af holdet forventes at vende tilbage til næste film. Heriblandt Josh Hutcherson. Catching Fire’ forventes at få premiere den 22. november 2013, mens man allerede kan se The Hunger Games fra den 22. marts i år.

Jeg vil ikke sige jeg blev overrasket over at få nyheden om at de vil lave den næste, nej det jeg blev overrasket over er at de alle rede er i gang med den før den første er kommet i biografen, men jeg synes at det er fedt at de gør det! det jeg så bare er skuffet over er at den ikke kommer i biografen noget før nu når de allerede er/går i gang med den.

Jeg har glædet mig som et lille barn til at se den første, men nu kan det være at jeg slet ikke kommer ind og ser den fordi mine veninder finder den mærkelig, der er heller ikke nogle af dem der har læst bøgerne. Så jeg er gået i tænke boks og prøver at finde ud af hvad jeg gør.

Hvad synes i om at de allerede er i gang med at lave 2’eren?

Kilde: Kino

17 tanker om “The Hunger Games 2' er på vej

 1. Det virker nu meget oplagt, så der ikke bliver så lang tid mellem premiererne – det gælder om at smede, mens jernet er varmt 🙂

  (og så er det jo noget sjovere at se filmene med et til to års mellemrum i stedet for op mod ti år som skete flere gange med kultfilmene tilbage i 80’erne og 90’erne).

  1. Det er rigtig. men hvis du kigger på datoen går der stadig et helt år før 2’eren kommer hvilket jeg synes er lidt træls, men okay nu ved jeg så heller ikke hvor langt de er med den.

 2. Nej det var noget meteor ting 😀 Hehe.

  Åh jeg glæder mig så meget til at se den film. Kan du ikke se den alene så? Ellers ta’ med mig ind og se den 😛

  1. Når oki hehe sorry min fejl :p.

   Jo man kan da altid se den alene, men hvor hyggeligt er det? Jeg har aldrig prøvet at gå alene i en biograf. Det kunne være hyggeligt 😀 du har ikke nogle du skal ind og se den med?

   1. Helt i orden 🙂
    Jeg har været i biografen en gang alene, og se Narnia 3 alene. Der var ingen der gad se den med mig, og jeg ville se den i biografen. Det generede ikke mig så meget, hvis man trives i sit eget selskab 😛
    Men jo det er da hyggeligst i selskab med nogen.
    Nej ikke rigtig. Mine veninder kender ikke rigtig til den såe.

    1. Det kan man vel også 🙂 Jeg har bare altid godt kunne lide at have en med.
     dels fordi det er hyggeligt men også fordi jeg godt kan lide at snakke om filmen bagefter.

     De ved ikke hvad de går glip af 😛

 3. Ja det er rigtigt. Vi må se om vi kan tage ind og se den sammen 🙂

  Jeg tror også jeg læser Vampyrkongen, men ved det ikke endnu.
  Det er fordi jeg har fået den anden af et forlag til anmeldelse, derfor burde den nok læses først 😛

  1. Det kunne være hyggeligt 🙂
   og det er jo ikke SÅ mange kilometer mellem roskilde og hillerød.

   Arh oki det kan jeg godt se :S Det gør det ikke nemmere.

  1. Ja det gør! Og tiden er gået så lang som, men det er nok fordi man går og venter på den 😀

   Jeg glæder mig til at se om filmen er som jeg har forstillet mig bogen og om de lever op til ens forventninger eller om den skuffer en. Det tror jeg nu ikke med hvad de klip jeg har set af den. Og så glæder jeg mig også til at se hvilken scener de har taget med.

   Hvad med dig?

 4. Det er fedt at vide at folkene bag er fuldt bevidst om efterspørgelsen på filmatiseringen, og derfor allerede vælger at påbegynde anden bog, selvom første film rentfaktisk endnu ikke har nået den store skærm. Jeg er også fan af den nye plakat til filmen som blev offentliggjort i morges.

  Jeg kan dog ikke lade vær’ med at sende en lette deprimeret tanke til Kaya Scodelario. Hun er simpelthen blevet Katniss længe før Jennifer fik rollen.

  1. Ja, det er er bare trist der stadig skal gå et år + mere før den kommer i biografen.
   jeg har set den, jeg synes den passer godt til filmen.

   Jeg kender slet ikke Kaya Scodelario er hun god?

 5. Tror jeg læser sjælefanger først, den burde være hurtig læst 🙂

  aner ikke lige hvor mange kilometer der er. Men det kunne være rigtig hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen