The Impossible

Original titel: The Impossible Genre: Drama. Tid: 1 timer 4 min.
Instruktører: Juan Antonio Bayona Premiere: 24.01.2013 Set: I Biografen.

 A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter ●

En virkelig historie.
Jeg har lokket min veninde ind, se The Host, når den en gang kommer, så da hun så den her film, synes hun lige at hun vil hive mig med ind og se den. Jeg havde godt hørt om den men jeg havde ikke de store forventninger til den, også selv om jeg elsker de her film der er lavet over en virkelig historie.

Det første du høre er nogle bølger på en strand med en stort skærm, som bliver ved i et minuts tid. Lige der tænkte jeg at, hvis det bliver ved falder du i søvn Marie, men det gjorde det heldigvis ikke for filmen er helt fantastik!  Jeg synes at der er nogle fejl hist og her, men det bliver hurtigt glemt, når du kommer længere ind i filmen. Du bliver helt opslugte af den, min veninde og jeg glemte faktisk at spise vores bland selv slik. Der var også op til flere gange, hvor jeg var ved at græde, og det er eller sjælendt når det kommer til film.

Filmstirbe

Skuespillerne

  • Naomi Watts = Maria
  • Ewan McGregor = Henry
  • Tom Holland = Lucas
  • Samuel Joslin = Thomas
  • Oaklee Pendergast = Simon

Jeg kender ikke nogle af de her skuespillere, men jeg synes at de alle sammen gjorde deres arbejde rigtig godt. Specielt Naomi, der spiller moren og Tom der spiller den ældste dreng, det er fuldt forståeligt, at Naomi har fået en nomineret til en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle. Jeg går i ihvertfald ud fra at det er hende,  de snakker om. Jeg kunne godt forstille mig at Tom vil blive en støre skuespiller på et eller andet tidspunkt.

Untitled-2

Alt i alt.
Hvis du ikke har set den så gå ind og se den. Når du ser filmen, følges det som om du sidder i en rutschebane, da det ene øje blik sker noget godt og det næste der sker i filmen er helt forfærdelig for den her film. Jeg kan ikke forstå at de fleste film anmelder fra pressen kun har givet den op til 3 stjerner. Da filmen var færdig var jeg helt mundlam, og jeg skal klart have den på blu-ray når den en gang kommer ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen