Filmen The Maze Runner

 

I det her indlæg snakkede jeg lidt om filmen og bogen The Maze Runner. Bogen udkommer den 12 September og filmen kommer i biograferne den 18 September. I mandags fik jeg en invitation til eksklusiv fanvisning af filmen. Jeg blev vildt glad og overrasket da jeg så den. For jeg har længe fuldt med i nyhederne om både filmen og bogen. Jeg må tag en med. Så min veninde og jeg skal ind og se den, hvilket bliver rigtig hyggeligt. Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg har glædet mig til i dag. For jeg tror at det bliver en super fed oplevelse, med en spændende film.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xkA6WWDlMwM&w=560&h=315]

Skal du se filmen?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *