The Maze Runner interview

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ikQQYyQp304&w=560&h=315]

 

Okay okay, jeg ved godt at jeg bliver ved med at nævne The Maze Runner. Men jeg elsker den. Min veninde fra Jylland siger at jeg storker den, og måske er der noget om det hun siger. For jeg har søgt en del gange på den via de social medier. Som Youtube, Instagram og Tumblr.

I dag har jeg fundet det her interview via Youtube. Det vare en lidt under en time. Men Det er helt vildt sjovt. Jeg skulle ihvertfald passe på med ikke at grine, fordi jeg sad og så det i pausen. Ups. I interviewet bliver der snakket om The Maze Runner, og skuespillerne svare på nogle sjove spørgsmål. Har i set det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *