The Phantom of the Opera

Sidste lørdag var min veninde og jeg i Det ny teater, og se The Phantom of the Opera. Vi havde snakket om at vi vil ind og se den siden vi så de første gang de viste reklamer for den, og da vi begge to kun har set filmen, var vi virkelig spændte på, hvordan musicalen vil være. The Phantom of the Opera var en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg har set en del stykker/koncerter, og det her er en af de bedste stykker jeg har set i lang tid! Den havde det hele, fantastisk musik/sang, dans, smukke kostumer og scene opsætning, og vi var så imponeret over den! På forhånd havde vi snakket om at vi vil tage videre til Tivoli, når det andet var færdig og på vej over til Tivoli, kunne vi ikke lade være med nynne de velkendte sange fra The Phantom of the Opera.

Da vi kom over i Tivoli kom vi straks i julestemning, for der dufte sådan af grand, gløgg, og en masse fra forskellige boder, der solgte en masse lækkerier, og ikke nok med det, så spillede de alle de velkendte julesange, som min veninde og jeg sang med på imens vi gik og så på deres smukke lys og dekorationer. Da vi kom ind i Tivoli, fik vi en flæskestegkanwict til aftensmad, og efter at vi havde gået rundt nyde stemningen og set på det hele fik vi sluttet af med en kop varm kakao og pandekager. Det var rigtig hyggelig dag, og både min veninde og jeg har travlt i hverdagen, så det var så rart at vi havde en dag, hvor vi kunne slappe af, og komme ind og mærke julestemingen inde i byen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *