The sims 4

 

Character-The-Sims-4Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg elsker The Sims! Jeg har spillet The Sims 1, og jeg er også glad for mit The Sims 3 spil. Der for følger jeg også den danske Facebook side for The Sims og der har man på det seneste kunne læse og set en del videoer om det nye The Sims 4. I dag har de skrevet en status om at det nye The Sims spil udkommer den 4 September. Nogle steder siger de den 2 September. 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ny–Xm1skgU&w=400&h=250]
The Sims 4 Official Gameplay Trailer

Da The Sims 3 udkom købte jeg med det samme. Fordi jeg på det tidspunkt var helt vild stor fan af spillet. I dag tror jeg ikke at jeg at jeg kommer til at står i kø til at købe The Sims 4. For jeg har kigget lidt på nettet, og de vil have mellem 400-700 kr for det. Alt efter om du køber The Sims 4 Limited Edition eller The Sims 4 Premium Edition. Jeg synes at det er en ret høj pris. Specielt når jeg ikke en gang ved, om min bærbar kan tag spillet. Jeg har søgt lidt mere på spillet, og jeg må sige at jeg synes at det ser super fedt ud! Så hvis min bærbar kan tag spillet, kunne jeg godt finde på at ønske mig det til jul eller købe det, når det en gang kommer ned i pris.

 Hvad med jer skal i have det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 tanker om “The sims 4

 1. Jeg skal SÅ meget have det! Har været Sims-fan siden det allerførste spil – elsker det! Desværre har jeg ikke rigtig kunne få spillet til at virke på min mac det sidste års tid og har abstinenser bare ved tanken om Sims 4, så tror jeg skal have det med det samme! Måske en cd-fri version … eller hvad det nu hedder …

  Hvor er jeg begejstret for at finde en, der også spiller Sims – føler mig ellers lidt alene i min begejstring 🙂

  1. Ih hvor fedt at der er andre end mig der er fan af det 😀 Jeg har ikke overvejet den med cd-fri verison. Men det kunne være at man skulle se, hvad priserne er på den.

   Jeg håber at du finder en løsning med din mac så du kan spille det 🙂

 2. Jeg skal helt sikkert ha det, når det kommer.. Jeg synes det lyder dyrt og havde overvejet om jeg skulle vente til det engang bliver billigere, men tror ikke jeg kan vente når først det er her. 😀

  Knus <3

  1. Jeg har det på samme måde. Specielt efter at jeg så videoerne til spillet. Det ser jo mega fedt ud! Men tror dog godt at jeg kan vente med at få det til jul, eller når det kommer på tilbud hvis det er.

   Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen