The Vampire Diaries

Selv om at jeg kun har set 2 sæsoner af serien, så er det stadig en af mine ynglings serie! Jeg elsker alt ved den, så da jeg så den her tag leg på Rikkes blog, har jeg valgt også at tag dem. 

Fotor0123164444

Spørgsmålene:

1. Hvordan opdagede du serien?
2. Hvem er din favorit karakter?
3. Hvis du var vampyr, ville du så leve af menneske blod eller dyre blod?
4. Team Stefan eller Team Damon?
5. Hvilken overnaturlige evner er dine favoritter? (Vampyr, varulv, heks?)
6. Hvis du kunne være hvilken som helst fra serien hvem ville du så være?
7. Har du læst bøgerne som serien er baseret på?
8. Hvem har du et ’chrush’ på fra serien?
9. Hvad var din første tanke om serien og ændrede den sig, da du så den?
10. Hvem er din favorit skurk i serien?

Hvordan opdagede du serien?
Jeg opsagde den fordi de sendte den første sæson på tv3. Senere har jeg så set sæson 1 og 2 på Netflix, vil gerne købe hele boksen, med alle 4 sæsoner, men det må blive en dag når jeg har penge.

Hvem er din favorit karakter? 
Elena Gilbert, fordi hun næsten vil gøre alt for sine nærmeste. Hun sætter gerne sig selv i fare, hvis det kan rede dem.

Hvis du var vampyr, ville du så leve af menneske blod eller dyre blod?
Jeg vil nok vælge dyre blod. Jeg kunne ikke forstille mig at slå noget af det her ihjel, men hvis det endelig skulle være, skulle det være et dyr.

Hvilken overnaturlige evner er dine favoritter? (Vampyr, varulv, heks?) 
Vampyrens. Men det er mest fordi de kan gøre alle de ting som de kan. Men hvis jeg selv skulle være en af de her ting, skulle det være heksen, for kunne ikke forstille mig at drikke blod, eller blive en ulv, hver gang det bliver fuldmåne.

Hvis du kunne være hvilken som helst fra serien, hvem ville du så være? 
Bonnie, fordi hun er en heks, og jeg synes at hun er ret sej til at bruge hendes kræfter. Nogle gange kan jeg ikke lide de ting hun gør, men jeg kan godt forstå, hvorfor hun gør det, hvis man ser det fra hendes synspunkt

Har du læst bøgerne som serien er baseret på?
Jeg har læst de 4 første, som jeg enlig synes er okay, også selv om at de ikke er lige som tv serien. Jeg er bare gået i stå med dem. På et tidspunkt skal jeg også læse Stefans fortælling. Jeg har hørt den serie, skulle være mere efter serien.

Hvem har du et ’chrush’ på fra serien? 
Damon. Jeg elskede ham fra første gang man så ham i serien. Da alle de andre var vild med Stefan, var jeg altså vild med Damon.

Hvad var din første tanke om serien og ændrede den sig, da du så den? 
At det er en super fed serie og at jeg elskede (elsker den stadig) fra første afsnit af.

Hvem er din favorit skurk i serien?
Det må være Klaus. Jeg synes at han er mega ond, også har jeg en da kun set ham i få afsnit.

En tanke om “The Vampire Diaries

  1. Fedt at du også har svaret på spørgsmålene! ;D Men du har glemt at skrive hvilket team du er på, men kan jeg næsten regne ud, at det må være Team Damon – ikk? Men super hyggeligt at læse! ;D Har kigget lidt rundt på din blog og den er super hyggelig – den ryger på min blogliste! ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen