This Beautiful Fantastic

Anmeldt for Sandrew Metronome

Har du hørt om This Beautiful Fantastic? This Beautiful Fantastic handler om Bel­la Brown der lever et stille og roligt liv med drømmen om at skrive og illustrere en succesfuld børnebog. Bella er bange for naturen og har der for ikke rørt sin have, men det ænder sig da hun får en klage om at hun skal flytte ud, hvis ikke hun gør noget ved den. Bella lader sig ikke slå ud og hun vælger at tage kampen op, og med uventet hjælp går hun i gang med haven og hendes drømme som forfatter.

Jeg havde hørt lidt om This Beautiful Fantastic inden jeg skulle til at se den, så jeg var spændt på at se, hvordan den vil være. Filmen overrakset mig positivt, for det er en varm og kærlig film om venskaber, kærlighed og livets små udforinger. Jeg er vild med historien, samt persongalleriet i den, og jeg kan godt lide at filmen er fortalt på en stille og rolig måde, uden der behøver at ske alt muligt drama og action i den. Jeg har set en del af skuespillerne (Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Jeremy Irvine) før, hvor de havde mindre roller i større film eller serie, så det var sjovt at se dem i This Beautiful Fantastic og jeg synes at de gjorde det rigtig godt med deres roller.

Filmen havde Release dato den 1 November 2016. Den kom detsvære ikke i de danske biografer. Men heldvis kan man både købe og leje den på diverse platforme som fx: Itunes, Viaplay, SF Anytime, Blockbuster, Google Play, Microsoft Video (X Box) og Plejmoy. Det bliver ikke sidste gang jeg ser filmen og jeg vil varmt anbefale den, hvis du har lyst til at se en rigtig fin feel good film.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *