Til bloggertræf med Alvilda

Den 3 Oktober udkommer bogen Den Sorte Enkes By af Nicole Boyle Rødtnes og i den forbindelse var jeg inviteret til et bog bloggere evnet af Forlaget Alvilda og Nicole Boyle Rødtens i københavn. Jeg har læst en del af Nicoles bøger, og Den Sorte Enkes By lyder virkelig god, så jeg glædet mig til at høre mere om den og en dag med en masse andre bloggere, Nicole og forlaget.

Selve bloggertræffet blev afholdt i LiteraturHous, som er tæt på Nørreport. Nicole og forlaget havde pyntet lokalet virkelig flot, så man blev helt draget ind i rummet da man kom. Jeg og to andre kom detsvære lidt for sent, da vore bus ikke gik fra Nørreport. Så de var allerede gået i gang, da vi ankom, så vi listet os bare stille ind og fik en kappe og goodiebag i hånden. Jeg kiggede noget mærkeligt på kapperne, men da Nicole fortalte om Den Sorte Enkes By og universet i det gav det hele mening. Nicole førte os rundt til de forskellige stationer, imens hun livligt fortalte om, hvad de stod for, og ikke mindst hvilken betydning de havde i bogen, til sidst sluttet hun af med en spørgerunte og der kom nogle virklige gode spørgsmål fra de andre bloggere. Bogen lyder urolig spændende og glæder mig til at læse den i løbet af efteråret! I vores goodebag havde vi alle sammen fået den nye bog, så imens vi fik snakket og spist nogle lækker cupcakes, signeret Nicoles bogen og fik hilst på os alle sammen.

Det var sådan et hyggeligt og gennemført bloggertræf, og jeg vil gerne sige tusind tak for invitation til Forlaget Alvilda og Nicole! De vil begge to være til stede til Bogforum, hvor man har mulighed for at køben bogen, og høre Nicole fortælle om bogen og få den signeret. Den Sorte Enkes By er den første bog i trilogien Røde og blå og du kan læse meget mere om den lige her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *