Til bogblogger event med Bogforum

Hvis i læste mit indlæg om mit program til Bogforum, så kunne i læse at jeg var blevet inviteret til et bogblogger event med Bogforum. Selve evnet blev holdt på Crowne Plaza Copenhagen Towers. Det er første gang jeg er der, og hold nu op, hvor var der flot! Ann-Kristine og jeg kom alt for tidligt, men det gjorde ikke noget, for så kunne vi gå rundt og beundre stedet.

Da vi kom blev vi budt velkommen med bobler og snacks på bordene. På dage fik vi en mail om at Elsebeth Egholm detsvære var blevet forhindret i at deltage, og at A.J. Kazinski kom i stedet for. Jeg synes at det var ret imponerende at de kunne komme på sådan en kort varsel. De var de første der var på og de fortalte om deres nyset krimi (Miraklernes nat) og hvordan de to forfattere arbejdet sammen. Bag efter fortalte Sarah Engell om Valget der er hendes nyeste udgivelse, og hvordan det er skrive så alvorlige ungsomdbøger. Både A.J. Kazinski og Sarah læste op for deres bøger og de lød virkelig spændende. Jeg har set en del til Sarahs bøger, men jeg har aldrig fået læst nogle af dem. Efter vi havde fået noget lækkert at spise, kom Mhairi McFarlane og fortalte om hendes bøger. Hun har udgivet 4 bøger – jeg har læst 3 af dem og de er virkelig skønne. Hun kunne afsløre at hun lige nu arbejder på en ny bog, der gerne skulle udkommer til efteråret og der udover snakkede hun om, hvordan det var at skrive kærligheds bøger, hvor hovedpersonerne er i 30’erne og hvordan hun får inspiration til sine bøger. Vi fik en goodiebag, med de omtalte bøger og en masse andet lækkere ting, så lige inden vi fik, signere Sarah og Mhairi i deres bøger.

Det var en utrolig hyggeligt aften, og det var virkelig inspirerende at høre på forfatterne. Med os hjem fik vi som sagt en goodiebag, hvor der blandt andet lå bøgerne med Elsebeth, Sarah Mhairi og A.J. Kazinski, og jeg glæder mig til at læse dem. Har i læst nogle af dem?

 

Comments

  1. Svar

    Ej hvor fedt!
    Valget af Sarah Engell lyder bare super god og jeg glæder mig til at læse den 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *