Til bogreception og middag med familien.

I torsdags havde jeg en del at se til efter skolen. For jeg skulle til Bogreception for “De 7 synder” af Katja Berger, og ud og spise med familien, da vi skulle ud og fejer at mor havde fået nyt job.

Fra skolen tog jeg direkte hen til receptionen. Den var rigtig fin. Der var lækre kager, bobler og mulighed for at få en hilsen i De 7 synder. Jeg fik snakket med nogle af de andre bogbloggere og taget lidt billeder, inden jeg skulle videre til middagen med familien.

dsc_0043 dsc_0042 dsc_0047 dsc_0041

Fra receptionen tog jeg hjem til min mor, hvor sad og vi slappede af inden vi skulle hen til restauranten – Brede Spisehus, som viste sig at være et rigtig fint sted, og i skal da heller ikke snydes fra et par stemningsbilleder der fra.

dsc_0049 dsc_0052 dsc_0056 dsc_0058

Vores 3 retters menu var valgt på forhånd, for mor havde købt det på forhånd via noget der hedder Smag på byen. Jeg kunne ikke lide forretten, da den bestod af fisk og jeg er ikke til fisk, men de to andre retter var rigtig gode, og så smukke ud da vi fik dem. Det er rigtig lang tid siden at min mor og hendes kæreste, søster og jeg har været ude og spise, og da vi skålede fandt vi også ud af at vi alle sammen havde noget at fejer. Det var en rigtig hyggeligt aften og det var spændende at prøve et nyt spise sted samt Smag på byen.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *