Til brunch hos Jussi Adler-Olsen

I fredags udkom Offer 2117 der er er den 8 bog i Afdeling 8 og i den anledning havde Jussi Alder-Olsen og Politikens Forlag inviteret en lille håndfuld bogbloggere hjem til brunch hjemme hos Jussi. Det er anden gang jeg møder jussi, og hvis i vil læse om mit første møde med ham, kan i læse det her, den gang var vi ude og spise på restaurant Sult, og gik en gå tur over til i Kongens Have, så det var noget helt andet den her gang, men det var mindst lige så spændenden!

Da vi kom blev vi budt varmt velkommen, ind til et lækkert bord, med en masse lækkerier. Imens vi fik en kop kaffe m.m fortalte Jussi om Offer 2117 og hans tanker og arbejde omkring den. Assad fylder meget mere i den her bog end de forrige bøger, så der blev selvfølgelig snakket en masse om ham, og hvordan det var at skrive om ham i forhold til Carl. Imens Jussi snakkede, var vi mere end velkommen til at stille spørgsmål og det skulle han ikke sige to gange, flok havde nogle virkelig interessante og velovervejet spørgsmål. Vi kom ind på masse emner, for udover Assad, fik vi også snakket om den næste bog i rækken, vi fik også snakket om hans film og hvordan han håndteret de shitstorme, der var kommet i forhold til dem og de nye skuespillere, der udover kom vi også ind på klima og politik og om, hvor meget de to emner, fik lov til at fylde i hans kommende bøger, nu hvor der var så meget snak om det i vores hverdag.

Da vi var færdige med at snakke, fik vi en rundvisning i hans hjem, og hold nu op hvor er det et interessant hjem! Fyldt med kunst og bøger. Vi fik blandt andet med at set hans arbejdsrum, hvor vi fik set hans skriveplads og bogreol. Til sidst fik vi alle sammen signeret vores bøger. Jeg har endnu ikke fået læst den, men mit mål er at få læst hans bøger i løbet af 2019. Til sidst vil jeg slutte af med sige tusind tak for invitation til Politikens Forlag og ikke mindst Jussi! Det var en sådan spændende og hyggelig formiddag med dem og de andre bogbloggere!

Har i læst hans bøger?Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *