Til Forfatterarrangement med Jussi Adler-Olsen

I September var jeg til Forfatterarrangement med Julie Kagawa her i Oktober kommer der til at være to, blandet et med Jussi Alder-Olsen som jeg var til i den 4 Oktober. Jeg og 19 andre bog folk var blevet inviteret af Politikens Forlag der holdte arrangement med Jussi i anledning af hans nyeste udgivelse, som er Selfie i Afdeling Q  nr 7 i serien.

Arrangement forgik på restaurant sult. Her fik vi en lækker frokost, som vi nød imens Jussi talte om Selfie. Han fortalte om alt til idéen om den, skrive processen og fortalte små sjove historier m.m. Da han var færdig var det vores tur til at stille spørgsmål og her kom der alt fra personerne i bogen, til de kommende film og hans fremtids planer. Det var utroligt spændende at høre ham fortætte om bogen og det var utroligt rart at han gav sig god tid til at svare på de spørgsmål og kommentar som folk kom med. Jeg kun læst de 4 første bøger i serien, men efter jeg hørte til hans arbejde og tanker om serien, fik jeg helt lyst til at læse de sidste bøger. dsc_0088-kopi

dsc_0089-kopi dsc_0090-kopi dsc_0104-kopi dsc_0102-kopi dsc_0105-kopi dsc_0108-kopi dsc_0109-kopi

Da vi var færdige med manden og kaffen. Var der tid til at signeriet sin bog og få en selfie med ham. TV2 havde et oplæg om vores arrangement i nyhedsavisen, så imens vi fik vores signering og billede, gik de rundt og interviewet folk. De var der hele dagen, og det var sjovt at se hvordan de for rundt med deres udstyr. dsc_0113-kopi dsc_0123-kopi dsc_0124-kopi dsc_0130-kopi dsc_0129-kopi dsc_0114-kopi

Da alle havde fået deres signering og billede skulle vi over i Kongens Have. Her forgår en vigtig del af bogen, så vi gik en lille tur, hvor Jussi pege steder ud og blandet fortalte om hvor stor betydning vejret var for hans bøger, for i hans bog havde han skrevet at på en bestemt dato var det mørkt, blæst, og regnvejr, men i virkeligheden var der solrigt og fyldt med mennekser i haven, så hele hans skrive processe blev udskudt i 2-3 uger, før han kunne skrive videre på bogen. Hvis i under jer over, hvorfor han ligger på jorden, så er det fordi han viser os, hvordan liget i bogen ligger, da det bliver fundet.

Tiden går hurtigt når man har det sjovt og inden vi fik set os om var det også tid til at runde af. Det var en stor oplevelse at møde ham, under stille og rolige omgivelser, hvor der var tid til at stille ham de spørgsmål man havde til ham, og jeg vil gerne sige tak til ham og Politikens Forlag for en dejlig dag. Hvis du selv brænder for at møde ham, ved jeg at han blandet kommer til Bogforum (alle 3 dage), hvor han skal snakke om sin nye bog og signer i folks bøger.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *