Til forfatterarrangement med Lars Kepler

I fredags var jeg til et forfatterarrangement med  Alexandra og Alexander Ahndoril, der tilsammen har skabt Lars Keplers. Arrangement blev holdt af Gyldendal i forbindelsen med udgivelsen af Kaninjægernen, der er det sjette bind i svenske krimiserie om kriminalkommissær Joona Linna. Selve arrangement forgik på Den svenske ambassade, og da det er første gang at jeg møder de to forfattere og skulle opleve noget på en ambassade, var jeg ret spændt da jeg var på vej til arrangementet.

Da jeg ankom blev jeg varmt modtaget af forlagsfolk fra Gyldendal og folkene fra Den svenske ambassade. Efter at vi havde fået en velkomstdrink og en lille sulder med hinanden, blev vi budt velkommen af Gyldendal og hørte dagens program. Til at starte med fik vi en rundvisning på ambassaden. Her hørte vi blandt andet om de forskellige rum, vi fik lidt historie om ambassaden, og hvad de brugte den til, og sidst men ikke mindst fik vi også hilst på ambassadøren.

Rundvisningen blev sluttet af i det rum, hvor skulle interviewets skulle afholdes. Før interviewet fik fik vi nogle få ord fra ambassadøren og en for forlaget der bød  Alexandra og Alexander velkommen. Ann Lind Andersen (som i måske kan genkende fra tv’et) stillet spørgsmålende til parret og det var nogle super gode spørgsmål. Det var rigtig spændende at høre om deres forfatterliv og deres tanker og arbejde med bøgerne. Vi hørte blandet om at de selv udføre de voldlige scener fra bøgerne i hjemmet,  og hvorfor de havde valgt at lave en fiktiv forfatter i stedet for at skrive deres eget navn på bøgerne.

interview delen været en lille time og da det var færdig var det tid til nogle svenske madder, som vi spiste, imens vi på skift fik mulighed for at møde parret og få en lille snak med dem, samt få en signering. Alle folk var utrolig søde, og selv om at arrangement forgik sådan et fint sted, så var det helt nede på jorden, og det var så inspirerende at høre på de to forfattere, og ikke mindst hyggeligt at møde forlagsfolkene og dem fra ambassaden, så det var en stor oplevelse at være med til det. Inden jeg slutter af vil jeg gerne sige et stort tak til Gyldendal for det fine arrangement, samt mulighed for at møde jer og forfatterne og ikke mindst den lækkere goodiebag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *